Članci od autora: Milijana Mihajlović

 • 26.02.2014

  Kazahstan: Putevima svile

  Kada smo razmišljali da li da se preselimo u Moskvu, jedan od velikih pluseva koji smo videli je bila činjenica da ćemo moći lakše da se dobacimo do zemalja koje smo želeli da vidimo, a inače verovatno nikad ne bi došle na red zbog daljine i loših konekcija. Prvi na spisku želja bio je Kazahstan. Prvi put sam nešto ozbiljnije čitala o ovoj divnoj zemlji kad se jednom prilikom moj muž pojavio sa idejom da se tamo preselimo. Ideja je bila aktuelna čitava 24h, ali dovoljno i moram reći, nakon ovog putovanja, dobro bih razmislila da li bih rekla ne Alma Ati.

 • 02.02.2014

  Slojevitim oblačenjem sakrijte nedostatke

  Ovo je prilično jednostavan i opušten outfit. Slojevito oblačenje - moje omiljeno pravilo za oblačenje zimi. Mnoge žene se plaše da tako izgledaju deblje, ali ukoliko pažljivo odaberete komade, ovako možete pokriti vaše nedostatke i istaći prednosti. Milsim da je najjednostavniji primer ono što smo svi bar jednom obukli - košulja ispod džempera, ili u ovom slučaju majica. Dodala sam kaiš da naglasim figuru, šal je plus tokom svih godišnjih doba, a ja volim da dodam i ogrlicu kada nosim ove obične majice. Naravno, preko jakna, sako ili  dzemper i spremni ste!

  by Milijana Mihajlović

 • 18.01.2014

  Valentin Judaškin: Dokaz da je moda umetnost

  Predstavljam vam fotografije sa izlobe Fashion in Art Space mog omiljenog dizajnera Valentina Judaškina u Puškinovom Muzeju u Moskvi.