Članci od autora: Coxy

 • 24.09.2012

  Proizvodi za kosu koje sam potrošila

  Sva tri proizvoda ne pripadaju standardnom drogerijskom rangu niti su im proizvođači opšte poznate firme. Krećem od šampona za suvu kosu, firme Suncokret. Ova firma postoji od 1989. godine i bavi se proizvodnjom zdrave hrane i prirodne kozmetike. Probala sam njihove putere od kikirikija, oraha i susama, svideli su mi se i rešila sam da dam šansu i njihovom šamponu.  Šampon za suvu kosu deo je linije Nega prirode.

 • 15.09.2012

  Kremast letnji puder Shiseido Tanning Compact Foundation

  Kad čujem naziv nekog kozmetičkog brenda obično prvo pomislim na njihove proizvode koji su mi najdraži. Tako Benefit povezujem sa bronzerima i rumenilima, Too Faced sa senkama, Inglot sa četkama i senkama itd. Asocijacija na Shiseido su mi puderi, svideli su mi se svi koje sam imala priliku da probam pa sam tako dala šansu i ovom njihovom kremastom letnjem puderu i nisam se pokajala.

 • 06.09.2012

  Proizvodi koje sam potrošila

  Pogodilo se da sam u skoro isto vreme potrošila tri sredstva za skidanje šminke oko očiju pa sam rešila da napravim poređenje i podelim utiske o njima pošto ovakve proizvode svi koristimo.

 • 27.08.2012

  Kreme za letnju negu lica

  Ovaj članak je posvećen kremama koje koristim kada je vreme toplo kao ovih dana. U principu sam od onih koji baš vole da eksperimentišu tako da se retko kojim proizvodima ponovo vratim pa tako i ove kreme nisu moji standardni letnji proizvodi već ono šta koristim ovog leta i šta mi trenutno odgovara.

 • 21.08.2012

  Artdeco All in One maskara

  ArtDeco-va maskara All in One mi je godinama jedna od omiljenih maskara. Iako sam vrlo sklona eksperimentisanju i probanju novih proizvoda njoj se redovno vratim jer za pristojnu cenu dobijem sve šta želim od maskare.

 • 16.08.2012

  Sephora Long-Lasting Eye Liner

  Ovi tečni ajlajneri deo su standardne Sephora kolekcije. Dolaze u dvadesetak nijansi i standardna cena im je 1100 dinara. Međutim, pošto Sephora često izbacuje i dodaje nijanse ovih lajnera, neki od njih se mogu naći na baš velikom sniženju u kutiji u blizini kase ili na stalku sa proizvodima na sniženju. Cena im varira od 170 do nekih 260 dinara, dakle jako su povoljni. Kad sam ih prvi put videla bila sam sumnjičava po pitanju roka upotrebe, ali na mom ajlajneru piše da je proizveden u julu 2011., a rok trajanja mu je 30 meseci, dakle skroz je u redu.

 • 06.08.2012

  Kako popraviti polomljeno rumenilo ili senku

  Volela bih da nisam nikad došla u priliku da objavim ovakav post, ali ipak je bilo suđeno. Slikala sam Inglotovu paletu rumenila za post koji sam napisala i u momentu sam je okrenula na drugu stranu da bih pročitala piše li tamo nešto vredno slikanja. U tom momentu mi je jedno rumenilo ispalo iz svoje metalne posudice i prosulo se po stolu! Nakon par trenutaka očaja setila sam se da sam više puta na netu naletela na tutorijale za popravljanje polomljenih senki i rešila da iskopam neki i pokušam da primenim tehniku na moje jadno rumenilo.

 • 24.07.2012

  Proizvodi koje neću ponovo kupiti

  Evo nekoliko proizvoda koje sam kupila i koristila, ali koje ne bih kupila ponovo. Tu su dva proizvoda za lice i po jedan za kosu, ruke i nokte, a zajedničko im je da nisu opravdali moja očekivanja.

 • 18.07.2012

  U čemu je razlika između BB kreme i tonirane kreme?

  BB kreme su hit u kozmetičkom svetu već neko vreme, ali se često sreću nedoumice po pitanju njihovih funkcija i upotrebe pa ću malo pisati o tome. U čemu je razlika između BB kreme i tonirane kreme?

 • 10.07.2012

  L’oreal Matte Morphose: Transformišite svoju kožu

  Ovo je moj omiljeni puder za toplije vreme (kad kažem toplije ne mislim ipak na 30+). Oduvek sam padala na penaste pudere, sviđa mi se njihova tekstura i kako legnu na kožu i dugo sam tražila zamenu za, nekad mi jako drag, Essence penasti puder koji mi je izazvao desetine i desetine sitnih mitesera kojih sam se posle dugo rešavala. U ovom puderu našla sam praktično sve šta želim od jednog pudera u toplijem periodu godine.