Sephora Long-Lasting Eye Liner

Sephora Long-Lasting Eye Liner

Ovi tečni ajlajneri deo su standardne Sephora kolekcije. Dolaze u dvadesetak nijansi i standardna cena im je 1100 dinara. Međutim, pošto Sephora često izbacuje i dodaje nijanse ovih lajnera, neki od njih se mogu naći na baš velikom sniženju u kutiji u blizini kase ili na stalku sa proizvodima na sniženju. Cena im varira od 170 do nekih 260 dinara, dakle jako su povoljni. Kad sam ih prvi put videla bila sam sumnjičava po pitanju roka upotrebe, ali na mom ajlajneru piše da je proizveden u julu 2011., a rok trajanja mu je 30 meseci, dakle skroz je u redu

Šta kaže proizvođač:
Proizvođač opisuje ove ajlajnere kao ultra pigmentovane i idealne za iscrtavanje intenzivne linije. Kaže da ih oštri vrh čini izrazito lakim za upotrebu i omogućava iscrtavanje prezicnih, konzistentnih i intenzivnih linija u jednom potezu.


Lista sastojaka:
Aqua (Water), CI 77499 (Iron Oxides), Alcohol Denat, Glycerin, CI 77510 (Ferric Ammonium Ferrocyanide), Pullulan, Disodium Coco-Glucoside Citrate, Sodium Dehydroacetate, Hectorite, Xanthan Gum, Citric Acid, Sodium Hydroxide.
 
Šta kažem ja:
Imam 3 ova ajlajnera, u nijansama 04 gris.dark grey, 07 vert.green i 08 cuivre.copper koje se najčešće i pronalaze.
Sephora Long-Lasting Eye Liner
Ajlajneri imaju četkicu sa vrhom poput flomastera na kome, istina, ume da se nakupi previše proizvoda, ali kad se malo obriše o ivicu bočice mogu se brzo crtati solidno precizne linije, preporučila bih ih i početnicima. Zaista su fino pigmentovani, dovoljan je jedan potez za potpunu boju. Sve tri nijanse su metalik, moj lični favorit je zelena koja je baš posebna nijansa koja privlači pažnju, a ipak se može nositi i danju. Nije mi se dešavalo da se delimično skinu, čak ni nakon mnogo sati od nanošenja. Ipak, nisu vodootporni i lako se skidaju bilo kojim skidačem. U bočici ima nešto više od 2ml što je malo, ali pošto ionako retko koji proizvod uspem da potrošim pre nego što mu istekne rok meni je to sasvim dovoljno.

Sve u svemu, ovo je sasvim fin proizvod za malo para kome bi, što se mene tiče, sam vrh četkice mogao biti uži kako bi se mogle lakše izvlačiti i skroz tanke linije.
Sephora Long-Lasting Eye Liner
Slede swatchevi na beloj podlozi, ruci i očima.

Šminka je ljubav by Coxy

Galerija

1345105380598_0.jpg
13451053958228_1.jpg
13451054100162_2.jpg
13451054260823_4.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar