The Frajle 24. novembra nastupaju u Sava Centru!

The Frajle 24. novembra nastupaju u Sava Centru!

Najpopularniji ženski pop sastav na ovim prostorima, novosadski kvartet The Frajle, na radost beogradske publike, 24. novembra 2017. godine održaće svoj treći koncert u Sava Centru. Biće to prilika da beogradska publika po prvi put uživo čuje njihov novi album „Ljubav na dar“ objavljen u izdanju izdavačke kuće Lampshade Media, kao i pesme sa starijih albuma „B strana ljubavi“, „A strana ljubavi“ i „Naš prvi album sa putovanja“.

Prva dva koncerta sastava The Frajle u Sava Centru bila su ispunjena i o njima se još danima pričalo kao o posebno muzičko-scenskim događajima koji se retko viđaju.
 
The Frajle su poznate po svojim pažljivo pripremljenim nastupima sa atraktivnim kostimima. Na koncertu u Sava Centru pored aktuelnog albuma „Ljubav na dar“  i hitova sa prethodnih izdanja, izvešće i neke od svojih atraktivnih i neobičnih obrada.
 
Ljubitelji i poštovaoci muzike sjajnih Novosađanki, ulaznice za koncert 24. novembra u Sava Centru mogu da kupe po ceni od 1600, 1800 i 2000 dinara na blagajnama Sava Centra kao i putem prodajne mreže Eventim.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar