Jeff Mills i Simfonijski orkestar RTS-a spremni za spektakl 24. novembra

Jeff Mills i Simfonijski orkestar RTS-a spremni za spektakl 24. novembra

Lovefest Experience, jedinstveni spoj muzike svetske tehno legende Jeff Mills-a i Simfonijskog orkestra RTS-a biće održan 24. novembra u BelExpo Centru u Beogradu, a ulaznice su gotovo rasprodate. Koncert koji cela Srbija čeka sa nestrpljenjem obeležiće deset godina postojanja Lovefesta, a osim Jeff Mills-a i članova ansambla, na binu stižu i poznati srpski di-džejevi.

Jeff Mills već od ponedeljka u Beogradu
Najpoznatiji predstavnik Detroit tehna i osnivač legendarnog muzičkog pokreta “Underground Ressistance”, Jeff Mills već u ponedeljak sleteće na beogradski aerodrom. U danima pre koncerta Mills će održati zvanične probe sa članovima Simfonijskog orkestra RTS-a i maestrom Bojanom Suđićem i susresti se sa studentima Fakulteta muzičke umetnosti. Njegov duži boravak u Beogradu biće i nova prilika da uživa u gradu u kome je poslednji put nastupio pre više od 20 godina.  

Domaći di-džejevi i veliko iznenađenje tačno u ponoć
Posle nastupa Jeff Mills-a i čak 63 člana Simfonijskog orkestra RTS-a, na binu stižu pioniri srpske elektronske scene Dejan Milićević i Marko Milosavljević, kao i Kristijan Molnar, di-džej čija je karijera nedavno doživela vrtoglav uspon. Njih trojica biće deo zvaničnog after partija i tako zatvoriti prvo izdanje Lovefest Experience-a. Tačno u ponoć sve posetioce Lovefest Experience-a čeka veliko iznenađenje i svetska premijera, u kojoj će uživati samo oni koji budu u BelExpo Centru.

Cena regularne ulaznice je 22 EUR, dok oni najvatreniji mogu kupiti Fan Pit kartu za 33 EUR. VIP karte mogu se nabaviti po ceni od 66 EUR, dok su mesta za VIP GOLD već rasprodata. Sve karte mogu se naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa. 

 

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar