Il Divo i Lea Salonga dolaze u Beograd

Il Divo i Lea Salonga dolaze u Beograd

Poznati kvartet IL DIVO nedavno je uspešno završio prvi deo svoje svetske turneje pod nazivom “A Musical Affair” na kojoj promovišu novi album prepun pesama iz mjuzikala. 5. septembra započinju drugi deo evropske turneje u okviru koje će, 24.09. nastupiti i u Kombank Areni.  Ovi momci su već dva puta osvajali srca brojnih obožavateljki u Srbiji, a sada će obradovati muški deo publike ali i najmlađe, jer kao specijalnu gošću na koncert u Beogradu, dovode pevačicu Leu Salongu, zvezdu brodvejske scena i glas Diznijevih princeza.

Il Divo je prva i najuspešnija klasično-pop grupa koja uspešno kombinuje različite muzičke stilove koju je osnovao slavni producent Simon Cowell zaslužan za programe kao što su X Factor, Britain’s Got Talent, American Idol,...

Kako zvuči kada IL DIVO sa Leom Salongom izvode pesmu iz animiranog filma “Alladin” možete preslušati na linku ispod a kako zvuče uživo možete pogledati u Kombank Areni, 24. septembra!Ulaznice se mogu naći po cenama od 3500, 3900, 4500, 5500, 5900, 7900 i 9900 dinara i nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama:  Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar