2CELLOS na Kalemegdanu

Neverovatni, mladi i već uveliko slavni virtouzi na violončelima Luka Šulić & Stjepan Hauser, svetu poznatiji kao 2CELLOS , će ponovo doći u Beograd 8.septembra 2018. godine , i prirediti koncertni spektakl na otvorenom, na Kalemegdanu!

Sećate se sve je počelo pre pet godina kada su momci odsvirali taj famozni   "Smooth Criminal" Michaela Jacksona i snimili spot ,a nakon što su na YouTube kanalu brzinom svetlosti izbrojali  pet miliona pregleda, iste godine potpisali su ugovor sa Sony Masterworks, a zatim ušli u studio i objavili svoj prvi album.

U Beograd se  vraćaju sa poslednjim  albumom "Score", koji je snimljen u Engleskoj s londonskim simfonijskim orkestrom. Ovoga puta momci nam donese i neke nove stilove ali će naravno svirati i planetarne melodije, kao i  klasike napisane za savremene filmove i televiziju.

Sveži i drugačiji, a ipak svoji i prepoznatljivi. Pet godina iz snova je iza njih, ali njihova karijera i dalje kontinuirano raste.  Iza Luke i Stjepana je više od 10 miliona posetilaca iz celog sveta i taj fenomenali put se i dalje nastavlja.

Važna informacija za sve one koji žele da osete čari i moći svetske produkcije i muzike, je da su ulaznice po promotivnim cenama od 23.4. u prodaji u sistemu Evetima.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar