Sve za kosu u jednoj liniji - Kozmetika INSIGHT

Sve za kosu u jednoj liniji - Kozmetika INSIGHT

Da li je ona došla do mene ili ja do nje, ne sećam se, iskreno, nisam puno očekivala od nje, tačnije nisam ništa, kad ono…

S obzirom sa pripadam onom tipu devojaka koje muče muke sa preteranim mašćenjem kose, prvenstveno na temenu glave i da sam prinuđena da kosu perem svakog drugog, trećeg dana, posegla sam za šamponom iz linije IN SIGHT- LOSS CONTROL, šampon protiv opadanja kose (zelenom bojom su ispisana slova na pakovanju šampona). U tom trenutku izabrala sam taj, jer mi je kosa stagnirala sa rastom i pored unosa vitamina, redovnog šišanja, dobrih hormonskih rezultata.Probala sam manje pakovanje, ima i veće, ako mi ne odgovara, da ga brže potrošim (eventualno poklonim nekome kome bi možda bolje “legao”).

Svi šamponi iz ove linije nisu “jaki”, nisu hemijske “bombe”, na svakom proizvodu piše da je bez parabena, silikona, veštačkih boja i ima oznaku “vegan”. Ovaj pomenuti, koji sam prvo koristila mi je pomogao rastu kose, jer očigledno ima neke komponente koje potpomažu brži rast kose. Trajao mi je dobra dva meseca.

Skoro sam uzela drugi, REBALACING, za masnu kosu i regulisanje sebuma (moje je teme baš takvo, brzo se masti, a šampon treba birati baš prema temenu glave, a pakovanja prema dužini dlake). Sastav mu je miks sastavljen od prirodnog ekstrakta breze, grejpfruta  i lavande, kao i ulje čajevca. Uživam dok perem kosu sa ovim šamponom, dlaka se ne mrsi, ne ostaje “težina” na kosi kao od šampona koja sadrže silikon, ulja i ostale nezdrave sastojke.

Kozmetika IN SIGHT

Za pakovanje sam izabrala IN SIGHT DRY HAIR – MASCHERA NUTRIENTE NOURISHING MASK, jer mi je kosa poprilično suva i oštećena, površinski najviše. Ovo pakovanje sadrži kokosovo ulje, puter od koštice ploda indijskog cveta, bademovo ulje, fitokomplekse i organske ekstrakte ovsa. Kada uzmem pramen kose u ruke, imam utisak kao da me je neko u klubu “zakačio” upaljačem, takvog je izgleda i suva na dodir. Ovo pakovanja koje se drži 5 – 10 minuta, oživljava kosu  instant, što bi se reklo. Kosa dobija zdrav izgled, te moje “pregorele” vlasi tako pokrije, da je to neverovatno. Pošto je moja kosa farbana (doduše, farbom bez amonijaka, ali opet farbana), boja još više dolazi do izražaja i sjaj. Mekana je na dodir i zaista odaje utisak negovane kose.

Postoje i šamponi za farbanu, oštećenu, suvu kosu, protiv peruti, protiv neželjenih žutih tonova na kosi, protiv statičkog elektriciteta, za često pranje kose, posle farbanja, za osetljivu kožu glave, kao i za obnavljanje kose sa antioksidantima.

S obzirom na cenu ovih proizvoda i na njihov učinak (barem kod moje problematične kose), najtoplije ih preporučujem.

Alexandar Cosmetics ima ovu liniju, može se poručiti i kupiti putem neta, a i lično u njihovim radnjama.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar