Super kul prozirni ruž Catrice

Danas ću recenzirati ovaj super kul prozirni ruž. Puno brendova je izbacilo prozirne ruževe, a smatram da se zapravo radi o vrlo sličnim proizvodima (eventualno možda postoje male razlike u nijansi i/ili okusu/mirisu). Nisam htjela kupiti te skuplje jer ruku na srce smatram da se ne isplati izdvajati neki veći iznos za proizvod kao što je ovaj.

Nosila sam ga već nekoliko puta i ono što mogu reći je da se zapravo radi o spoju sjajila i balzama za usne. Boje dobijete tek toliko i to začudo ne narančaste, već lagano roskaste. Sama tekstura nije preljepljiva niti se nešto previše sjaji na samim usnama, čini mi se da ih zapravo lagano oboja i nahrani. Mirisom me podsjeća na nešto, ali se ne mogu sjetiti na točno što, onako neka slatkasta kemija. Iako miris zapravo ni ne osjetite kada stavite ruž na usne, već samo ako pomirišete tubicu. Okusa također nema. Što još što još, a da postojanost – mogla je biti i bolja, ako jedete ili pijete morati ćete ga ponovno nanijeti, inače traje možda 2 do 3 sata. Prvo ode sjaj onda polagano i boja.
catrice
Catrice je ovaj ruž izbacio u samo jednoj nijansi, čak su i na samoj ambalaži napisali – One Shade Fits All (iliti jedna nijansa pristaje svima). Dobije se 3 grama proizvoda, koji se vjerujem brzo troše jer pri samo jednom mazanju nanijela sam ne znam koliko slojeva (zarazno je :D).

Ovo nije proizvod koji morate imati, ukoliko imate dobar balzam slobodno zaobiđite ovaj Catrice ruž jer nije ništa posebno niti revolucionarno. Meni se zapravo najviše vizualno svidio, totalno mi je fora što se može vidjeti kroz njega.

Martina Makeup by Martina Medur

 


POVEZANI ČLANCI

Kistovi Real Techniques by Samantha Chapman

Četka za kosu Macadamia NoTangle

Galerija

13487268683289_1.jpg
13487268807442_2.jpg
13487269331793_3.jpg
13487269654453_4.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar