Četka za kosu Macadamia NoTangle

Četka za kosu Macadamia NoTangle

Ne bih nikada rekla da ću na blogu pohvaliti četku za kosu! Postoji jedan dobar razlog za to, a taj je da se mrzim češljati. Svaka četka koju sam isprobala bi me ili čupala ili trgala kosu pa sam se sukladno tome prestala češljati u jednom trenutku.

Imam valovitu kosu pa to nečešljanje nije toliko strašno, a u slučajevima kada sam se odlučila ravnati naprosto bi prošla prstima kroz kosu, a ostatak ”iščešljala” dok bi ju ravnala četkom za ravnanje (obična okrugla dlakava četka).

Međutim, na nagovor frizerke odlučila sam kupiti ovu četku za kosu i probati se počešljati.

Zadnja dva tjedna, možda čak i više, češljam svoju kosu s NoTangle četkom te sam ju čak i usporedila s drugom četkom za češljanje koju imam (uz NoTangle imam čak dvije :D).
Macadamia NoTangle četka za kosu
Macadamia NoTangle četka zaista manje čupa kosu od ove vulgaris koju imam. Čak sam se usudila počešljati i mokru kosu i moram priznati da uopće nije bilo bolno.

Ovo nije neka wunder četka, što bi se moglo zaključiti iz mog opisa, ali je sasvim solidna četka koja zaista smanjuje to neugodno čupanje i zatezanje. Smatram da ako imate kosu koja je sklona da se mrsi i stvara čvoriće da će vam češljanje ovom četkom biti puno ugodnije no s običnim četkama. Vjerojatno to ima veze s tim gumenasto-plastičnim savitljivim iglicama pa kosa nekako lakše prolazi kroz njih.

Martina Makeup by Martina Medur

Tagovi:

Komentara (2)

  • 19.09.2012

    Gde se moze kupiti ova cetka?

  • 01.10.2012

    Oprosti, nešto se dogodilo s komentarom pa evo opet. Ja sam svoju kupila preko frizerke pa uvijek možeš pitati svoju frizerku jel nabavlja macadamija proizvode i jel možeš preko nje/njega. Inače možeš ju kupiti na ovoj stranici http://www.beautybay.com/haircare/macadamianaturaloil/notanglebrush/ poštarina je besplatna. Također, možeš ju i potražiti na eBayu. Pozdrav, Martina

Dodaj komentar