U skladu sa sobom

Ako nemate struk nego sarmice, bježite od plitkih farmerki – sa njima kipi i kod najtanjih.

Ako ste ravne kao dječak, nema potrebe da se družite sa šlampavim majicama ili majicama dugačkih bretela i dubokog izreza, jer u vašem slučaju to nije dekolte.

Ako imate kratke noge, cigaret hlače ne rade za vas, a tek kapri – o majko mila, pa stopala vam rastu iz butina!

Jake ruke ili ti puding ne isticati, koliko god da ste voljeli Kasandra stil sa sve volanom preko ramena – ¾ rukavi su jedna sjajna stvar. I ljeto nije izgovor, bitan je materijal. Pri tom vrlo rijetko sintetiku smatram materijalom uopšte.

Ako i dalje vjerujete da je crni kreon svuda oko vas tako fatalan (osim što se razmazuje najčešće, i nakon devedesetih ga je zamijenio tuš) a pritom imate sitne oči i uokvirite ih debelim krugovima dobićete efekat pa... vrapca u najboljem slučaju.

Ako nemate zadnjicu, ili popularno – noge vam kreću iz leđa – izmišljene su i suknje koje se šire u A ili falte ili volani ili bilo šta što stoji što dalje od vas.

Ako imate svijetao ten, birajte ružičastu, za taman smeđu, a kvarcana narandža... pa, u glavnom nije za stanovnike planete Zemlje,

I najbitnije – VRLINA JE PONAŠATI SE U SKLADU SA SOBOM, jer svi možemo izgledati lijepo, ili bar pristojno, samo ako ne izgledamo svi isto, jer, pobogu – nismo isti! I možeš da pukneš i crkneš što onoj tamo tako dobro stoji šorts. Ako je za tebe duboka suknja, ne pravi budalu od sebe.

                                                                  
Stil i ti by Tijana Bjeljac

Fotografija: Jovana Rakezić

Tagovi:

Komentara (2)

  • 21.10.2012

    haha, vedro i zanimljivo, za neke i poucno :) svidja mi se :)

  • 24.10.2012

    kvarcana narandža .... :D :D hhehe Napokon neki iskren tekstić :) O da nismo svi idealni i savršeni,a sumnjam da takvi i postoje :) Ali samo znaju dobro prikriti svoje nedostatke i istaknuti tako dobro svoje atribute :)

Dodaj komentar