Šta naši glumci misle o filmu i predstavi “Ledeno doba uživo”

Šta naši glumci misle o filmu i predstavi “Ledeno doba uživo”

Ledeno doba uživo koje će se prikazivati od 30. januara do 1. februara u Kombank Areni, vodi kroz uzbudljivu avanturu na ledu punu zabave, smeha, neizvesnosti i neodoljivog humora!

Predstava je sinhronizovana na srpski a glasove glavnim junacima “pozajmljuju” domaći glumci koji su to radili i u istoimenom animiranom serijalu. Glas Diega: Voja Brajovića, mamut Meni: Nikola Đuričko, lenjivac Sid: Srđan Miletić, Eli: Isidora Minić, oposumi Kreš i Edi: Goran Jevtić i Lako Nikolić, Bak:  Tomaš Sarić. Uigranoj ekipi pridružili su se i glumci koji glasove daju novim likovima – Nikola Bulatović je Senka, Haos je Milan Tubić, Djuk je Dragan Vujić Vujke, Torn je Dušica Novaković dok glas najmlađem članu krda, bebi mamuta Breskvici, pozajmljuje Anđela Alavirović. Režija sinhronizacije poverena je Draganu Vujiću Vujketu.

 Šta naši glumci misle o filmu i predstavi “Ledeno doba uživo”:“Ledeno doba uživo” prikazivaće se u više dnevnih termina u Kombank Areni sa ukupno sedam predstava, a ulaznice su u prodaji po cenama od 1900, 2100, 2300, 2500, 2800 i 3200 dinara.

Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama:  Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs. Ulaznice se mogu kupiti i na više jednakih mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke na četiri navedena prodajna mesta.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar