Spas 2 Isidore Bjelice - zapis duše u najtežim trenucima

Spas 2 Isidore Bjelice - zapis duše u najtežim trenucima

Nova knjiga Isidore Bjelice je nastavak knjige Spas, zapis duše u najtežim trenucima, brutalno iskren ispis osećanja i misli književnice koja nastavlja borbu za život.

U novoj knjizi Isidore Bjelice autorka nam veoma prisno i potresno pripoveda kako se suočava sa opakom bolešću za koju zapadnjačka medicina nema prave odgovore. Ova potraga za izlečenjem, spasom i pomirenjem sa sobom izuzetno je lična priča koja nam prikazuje poznatu spisateljicu u sasvim novom i drugačijem izdanju.

Kada si u remisiji, ti si u limbu… Nisi bolestan, ali nisi ni zdrav. Ti čekaš… Čekaš da se bolest vrati, a nadaš se da se neće vratiti… Ovim rečima počinje nastavak ispovesti Isidore Bjelice započete knjigom Spas. Uvek je potrebna velika snaga da se čovek sučeli sa sobom. Isidora je pokazala da ima još veću hrabrost jer je istinu koju je morala priznati sebi odlučila da podeli sa drugima. Nastavljajući borbu za život ona nastavlja da nas podučava o tome kako da živimo u ljubavi i nadi i kako da pronađemo veru.

U drugom delu knjige i ovoga puta pronalazimo vodič za alternativne metode lečenja, kao i brojne savete i primere iz ličnog iskustva o tome kako da se bolje podnesu bolne i dugotrajne terapije koje nam nudi klasična medicina.

Isidora Bjelica će svoju novu knjigu Spas 2 potpisivati na sajmu knjiga u subotu, 1. novembra u 13h na Laguninom štandu.
laguna

Tagovi:

Komentara (5)

 • 28.10.2014

  Da li je moguće nekako dobiti potpisanu knjigu ako ne odem na sajam?

 • 28.10.2014

  Veliki pozdrav i podrška za Isidoru!!!

 • 30.10.2014

  Pročitala sam knjigu, i odlična je - PREPORUČUJEM

 • 30.10.2014

  Jel ima negde gde mogu da pogledam sva lagunina izdanja?

 • 30.10.2014
  odgovor na komentar korisnika: adam (od 30.10.2014)

  Izdanja Lagune možete pogledati na njihovoj interet stranici http://www.laguna.rs/

Dodaj komentar