Priča zaštitnog lica Modnog Vriska

Priča zaštitnog lica Modnog Vriska

Aleksandrom Skopljak, naše novo zaštitno lice, je u svetu modelinga već neko vreme. Kako je sve zapravo krenulo...

Aleksandrin prvi susret sa pistom je bio kada je imala samo sedam godina. Na audiciji, gde je od preko 2000 prijavljenih bilo potrebno deset malih modela, Aleksandra je bila odabrana. Tada su krenuli njeni prvi manekenski koraci, kao i prvi susret sa profesionalnim fotografom. Ubrzo su usledila i višečasovna snimanja, pristizale su i ponude iz inostranstva... Sve se za nju jako brzo odvijalo i ujedno je bilo previše ovaveza za jednog đaka prvaka. Njeni roditelji su tada odigrali glavnu ulogu, rešivši da je povuku  iz svega i sačekaju da Aleksandra odraste i sama odluči da li želi da krene ovim putem! Zato je Aleksandra imala detinjstvo kao sva ostala deca, imala je slobodno vreme za igru i druženje sa vršnjacima. Kaže da im je sada jako zahvalna na tome: "Pustili su me da budem dete, nikada me nisu preterano forsirali, pustili su me da polako sazrevam i da sama donosim odluke, a oni su tu da mi uvek kažu svoje mišljenje, da me podrže ili eventualno ukažu na moguće posledice".
Aleksandra Skopljak
Jedna od Aleksandrinih odluka, kada je već odrasla, bila je da se prijavi na izbor za Miss Srbije. Prvo učestvuje na izboru za Miss leta Srbije, gde je ponela titulu prve pratilje i ostvarila pravo da se pojavim na finalnom kastingu za Miss Srbije. Ubrzo se našla i u finalu. Usledile su pripreme, naporan rad, svakodnevna snimanja. Aleksandra se plasirala u TOP 10, ali i shvatila, da je velika razlika biti Miss i biti model, tako da je izbor za Miss ujedno uticao na nju da krene ovim drugim putem i postane model. Njena manekenska karijera je započela u Srbiji, ali ubrzo putuje u Dubai gde radi revije. Ovo je za nju bilo prvo jako korisno iskustvo. Nakon Dubaia, leti za Indiu. Aleksandra je trenutno u Srbiji, gde ima dosta obaveza oko ispita na R&B college-u, ali početkom februara nastavlja dalje.  Čekamo da čujemo vesti koja je sledeća Aleksandrina destinacija :)

Editorijal - Strypes
U editorijalu, u galeriji ispod, Aleksandra nosi suknju dizajnerke Milice Tričković i rolku Mango. Set je odrađen u studiu Marka Stamatovića.

Fotografija: Marko Stamatović
Frizura: Senad Dolovac i Kristina Kiki
Šminka: Marija Radovanović

Galerija

14216128007334_naslovna.jpg
14216128073807_alex-novo-4.jpg
14216128112102_alex-novo-1.jpg
14216128139938_alex-novo-3.jpg
14216128148865_alex-novo-2.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar