Otvara se novi šoping centar u Beogradu

Otvara se novi šoping centar u Beogradu

Beograd će krajem aprila postati bogatiji za jedan nov, spektakularni objekat. Naime, 25.aprila 2013. u 10 časova pre podne zvanično će početi sa radom novi  šoping centar „Stadion“ koji se nalazi na Voždovcu, u ulici Zaplanjska 32.

Dan ranije, 24.aprila biće organizovano gala veče za ugledne zvanice iz javnog života Srbije, kao i poslovne partnere i klijente, koji čine veliku porodicu novog šoping centra „Stadion“.
Šoping centar Stadion je četvrti po redu objekat u Evropi na čijem se krovu nalazi fudbalski teren i time spada u jednistvenu građevinu u našem gradu. Dizajn i oblik stadiona omogućava idealne uslove za sportske događaje i pruža savršeno iskustvo gledaocima.
 
Ceo šoping centar će na dan otvaranja biti mesto kvalitetne zabave, igre i šopinga, sa osmišljenim programima na svakom nivou, koji posetiocima neće smetati prilikom razgledanja, a istovremeno će im pružiti dinamičnu atmosferu, animirajući svojim sadržajem.

Muzički program, umetnici, posebno osmišljeni delovi za zabavu i popusti koji su dostupni poseticima na dan otvaranja, privući će svojim sadržajem čime je zagarantovana višesatna poseta ovom nesvakidašnjem šoping centru. Brojne radionice i animatori zabavljaće mališane u čarobnom dečijem kutku.

Specijalni nastup Zeljka Joksimovića u 18 časova učiniće samo otvaranje šoping centra Stadion nezaboravnim.

Galerija

13660571519502_1.jpg
13660572148186_3.jpg
13660572284883_4.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar