Maska za telefon kao modni detalj - predlozi za savršene kombinacije

Maska za telefon kao modni detalj - predlozi za savršene kombinacije

Posedovati mobilni telefon bez zaštitne maske je danas gotovo nezamislivo. Naši pametni uređaji su definitivno preosetljivi na fizička oštećenja kojima su svakodnevno potencijalno izloženi, pa im je potrebna adekvatna zaštita u vidu maske.

Ipak, velika ponuda maski i tražnja koja isključivo raste doveli su do toga da maske za mobilne telefone postanu i specifičan modni detalj, koji u zavisnosti od vaših preferencija možete prilagoditi sopstvenom ukusu i stvarima koje volite.

U narednim redovima pročitajte kako maska visokog kvaliteta za mobilni telefon može biti i zanimljiv modni detalj i koje modele da birate ukoliko vam je cilj da se vaš telefon izdvoji.

#1 Kožna maska - elegantan izgled i vrhunski kvalitet
Kožna maska za mobilni verovatno je “najpotpuniji” izbor koji možete napraviti kada je reč o zaštiti telefona. Njihov sofisticiran izgled ih značajno izdvaja među drugim maskama, a osim što su vrlo lepe, deluju skupocenije i ostavljaju moćniji utisak. Prednost ovih maski leži i u tome što su zaista kvalitetne i trajne, pa možete biti sigurni da je telefon u potpunosti zaštićen u slučaju udarca ili drugih fizičkih uticaja.

#2 Plastične maske jarkih boja
Plastične maske su potpuni hit u svetu, a takav status duguju svojim jarkim bojama i praktičnim karakteristika. Vrlo su lagane, uglavnom vrlo pristupačne i što je najvažnije od sveg a izrađuju se u popularnim neon i pastelnim nijansama koje su same po sebi fantastičan modni detalj. Iako kvalitet ovih maski varira u zavisnosti od konkretnog modela i proizvođača, generalni je stav da adekvatno štite telefon, pa su one još jedan način da spojite lepo i korisno!

#3 Maske na preklop - sofisticirano rešenje sa dodatnim prostorom
Maske na preklop su dvostruko praktični modeli, jer pružaju dodatni stepen zaštite za telefone u vidu preklopa na ekranu. Kako je ekran najosetljiviji deo telefona, mnogi korisnici se odlučuju upravo za ovakve maske. Njihova druga velika prednost je u tome što obično pružaju dodatni prostor u okviru unutrašnjih džepića, gde možete smestiti kartice, novac i slične sitnice. Upravo zbog toga, ovakva maska ponekad može da odmeni i novčanik.

#4 Personalizovane maske - ukrasite masku omiljenim motivima
Personalizovane maske za mobilne telefone su jedan od najpopularnijih poklona za drage osobe, kako kod nas tako i u svetu. Bilo da su u pitanju maske sa nekom porukom, citatom ili pak fotografijom, one odlično prolaze kao iznenađenje za rođendane i druge povode.

Nekada su se personalizovale majice, sveske i drugi predmeti, a danas se to masovno čini upravo sa maskama koje su jedan od najkorišćenijih aksesoara svake osobe. Mnogi proizvođači nude maske sa raznovrsnim motivima, kao i one koje možete sami personalizovati u skladu sa svojim stilom.

#5 Maska sa cirkonima - za one koji vole upadljive detalje
Maske za telefon sa cirkonima su definitivno najpopularnije među damama, a naročito onim koje vole da se istaknu u svemu, pa i u modelu maske za telefon. Ove maske deluju vrlo raskošno, svetlucave su i imaju niz različito raspoređenih cirkona koji definitivno ne mogu proći neopaženo. Ukoliko izaberete model koji lepo prikriva sve osetljive delove telefona i uz to ima cirkone - pronašli ste savršenu zaštitu za svoj uređaj koja je ujedno i sjajan modni dodatak.

Ovo su samo neki od predloga za maske koje su postale popularni modni detalji, ali činjenica je da ponuda uključuje i niz drugih opcija. Ogroman izbor konstantno tera korisnike da izaberu nešto novo i originalno, dok se proizvođači sve više trude da osim na kvalitetu, rade i na estetici maski za telefon.

U tome im definitivno uspeva, obzirom da danas gotovo svaki vlasnik telefona poseduje i neku neklasičnu masku u neobičnoj boji, sa nekim specifičnim detaljem ili personalizovanim motivom. Kakve maske za telefon vi preferirate?

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar