Knjiga zbog koje nećete skidati osmeh s lica

Knjiga zbog koje nećete skidati osmeh s lica

Vulkan izdavaštvo objavilo je ljubavni roman autorke Lise Hobman Druga šansa za ljubav, dirljivu priču dvoje koji ponovo žele da daju šansu ljubavi.

Nakon što je dugo patila zbog tajne neuzvraćene ljubavi, glavna junakinja Mili Tredavej je konačno pronašla muškarca sa kojim želi da provede ostatak života. Hari je lep, zgodan i uspešan i Mili se sa njim oseća kao princeza – sve dok vereniku ne uruči jedinstven rođendanski poklon koji će staviti tačku na njihove planove za zajedničku budućnost.

Osam meseci kasnije Mili se vraća na škotsko ostrvo Skaj da bi prisustvovala venčanju najbolje drugarice Džuls: sama, slomljenog srca, i sa stomakom do zuba. Upoznaje Džulsinog brata, šarmantnog i saosećajnog Dekstera, ali odlučuje da ostavi romantični život po strani i da umesto toga postane najbolja samohrana mama na svetu. Međutim, Harijev iznenadni telefonski poziv izbaciće je iz ravnoteže, primoravši je da preispita svoje planove i odluke.

Da li će praznična atmosfera i mali izgubljeni džek rasel terijer isceliti Milino srce? Ili joj je naprosto suđeno da zauvek ostane članica kluba usamljenih srca?

Lisa Hobman uživa u pisanju i stvaranju novih likova i sada ima privilegiju da piše skoro puno radno vreme. Ona je kvalifikovana i kao urednik i lektor.

Ukoliko volite knjige Emili Henri, Džodžo Mojes ili Džasmin Gilori, ljubavni roman Lise Hobman pročitaćete u dahu.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar