Kako štampa na tekstilu može istaći vaš stil?

Kako štampa na tekstilu može istaći vaš stil?

Modni trendovi menjaju se iz sezone u sezonu, te je ponekad teško ostati veran sopstvenom stilu, a iz aktuelnih obrazaca prikupiti interesantne detalje i uključiti ih u jedinstvene stajlinge. Takođe, veoma često nestaje nam inspiracije, a artikli koje svakodnevno viđamo u prodavnicama garderobe umeju da dosade.

Ipak, ono što sasvim sigurno neće dosaditi su originalni komadi odeće koju možete dekorisati po želji, zanimljivom štampom koja je uvek u trendu, a podložna je potpunoj personalizaciji. U narednim redovima pisaćemo o štampi na tekstilu i načinima na koje ćete postići savršen stajling upravo pomoću nje.

Iskažite svoju kreativnost osmišljavanjem originalog motiva
Štampa na tekstilu se u većini slučajeva koristi u poslovne svrhe, te mnoge manje ili veće kompanije štampaju logo ili reklamnu poruku na majicama i duksevima. Izuzev toga, štampa na majicama predstavlja idealan način da istaknete odlike svog stila i oplemenite ga unikatnim komadima odeće.

Ukoliko vam je dosadilo da se odevate u majice koje ćete videti na nekom drugom, a nemate dovoljno sredstava za kupovinu dizajnerskih komada garderobe, predlažemo vam da se sami oprobate upravo u nekoj vrsti dizajna, te osmislite motive i natpise po želji.

Na vašoj majici može se naći i zanimljiva fotografija koja vas inspiriše, fotografija na kojoj ste vi sa grupom prijatelja koju prethodno možete preraditi u određenom programu i promeniti kolorit, dodati tekst po želji i napraviti pravo malo umetničko delo.

Predlažemo vam da se igrate bojama, slikama, porukama, motivima ili jednostavno prepustite profesionalcima da vaše zamisli pretvore u gotove produkte, odnosno pronađu idealna grafička rešenja za artikal po želji.

U tom smislu izuzev majica, istaći ćemo sve popularnije cegere koje takođe možete dekorisati po želji, a osim za svakodnevnu kupovinu, ova platnena torba sve češće postaje omiljeni modni detalj velikog broja devojaka koje izbegavaju konvencionalne stilove odevanja.

Kako iskombinovati majicu sa štampom uz različite odevne kombinacije
Nakon što odaberete štampariju po želji, ali i tehniku kojom ćete ištampati željeni motiv i dobijete gotov proizvod, vreme je da ga iznesete na što kreativniji način i oduševite sve oko sebe. Predlažemo vam odevne kombinacije za svaki dan, ali i one u kojima ćete se izdvojiti iz mase.

Majica sa natpisom po želji i farmerke - klasika za svaki dan
Pamučna bela majica sa upečatljivim citatom ili čak jednom rečju može u potpunosti da promeni čitavu kombinaciju i da joj poseban pečat, oštrinu i smelost. Ista situacija je i sa crnom majicom, a kada na to dodate klasičan par farmerki i oversize sako, spremne ste za bilo koju priliku, pa i za nove poslovne poduhvate.

Dodaćemo da aksesoari igraju veliku ulogu u bilo kojem outfitu, te će samo jedna ogrlica sa karikama ili elegantne alke u potpunosti promeniti vaš stajling.

Oversize majica - budite ikone stila
Ukoliko ste ljubitelji oversize majica, predlažemo vam da prilikom izrade štampe, odaberete odevni predmet veći za jedan ili dva broja, te na taj način dobijate klasičnu oversize majicu koja se idealno uklapa u različite odevne kombinacije.

Primera radi, na crnoj oversize majice može se naći citat iz vašeg omiljenog filma, izjava vašeg deteta ili izreka koja vas inspiriše. Takođe, svoje mesto ovde mogu pronaći i slike crtanih junaka ili fotografije vaših omiljenih gradova. Predložićemo vam da posetite i sajtove sa besplatnim, ali profesionalnim fotografijama, koje možete upotrebiti upravo za dekorisanje majice.

Tako kreiranu oversize majicu iskombinujte sa modelom džinsa poznatim kao zvoncare, ili sa dubokom suknjom do kolena, a tokom letnjih meseci, predimenzioniranu majicu možete vezati u čvor i iskombinovati sa omiljenim teksas šortsem.

U zavisnosti od ličnog stila i preferencija, odaberite obuću i nakit po želji, a moderna frizura će začiniti već interesantan outfit.

Štampa na tekstilu kao dekoracija vašeg doma
Izuzev pomenutih odevnih predmeta imate priliku da sopstveni stil istaknete prilikom dekoracije enterijera, u ovom slučaju vašeg životnog prostora, te savetujemo da se poigrate štampom na tekstilu. Motiv po želji se može naći na predmetima poput šolja i uneti radost u svakodnevne trenutke provedene u kući ili stanu.

Štampa na jastučnicama daće poseban šarm dnevnoj ili spavaćoj sobi, a šaljiva ili pak motivaciona poruka će vas oraspoložiti kad god da je ugledate.

Kao što ste mogli da pročitate štampa na tekstilu može se iskoristiti u različitim životnim sferama, od one najpoznatnije upotrebe u poslovne svrhe, preko implementiranja u stil odevanja, pa sve do dekoracije životnog prostora.

Baš zato slobodno možemo reći da je štampa na tekstilu jedan od načina da ispoljite sopstvenu kreativnost i izađete iz okvira na koje ste navikli.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar