In Vivo: Novi spot

Duet In Vivo nastao je u februaru 2007. godine, a čine ga Neven Živančević i Igor Maljukanović. Ovaj duet donosi našoj estradnoj sceni jednu komercijalnu, ali istovremeno novu i originalnu energiju. Njihov koncept izvođenja pesama i eksplozivni scenski nastupi osvežavaju domaću muzičku scenu smelo koketirajući sa elementima elektro i etno zvuka.

Novi spot dueta In VIVO "Moje leto" na YouTube je za dve nedelje pregledan oko dva miliona puta na oficijelnom IN VIVO kanalu i  drugim kanalima, tako da nije bez razloga poneo epitet letnje himne!  U klubovima na crnogorskom primorju na zahtev publike pesma se pušta i po pet puta za jedno veče.


Ovaj dvojac rešio je da dodatno zagreje letnju atmosferu, pa je pre dve nedelje predstavio spot za svoj novi hit singl. Kompozicija je delo čuvenog grčkog autora Michalisa Hatzigiannisa, dok je tekst pisao Neven IN VIVO, a aranžman i deo kompozicije Igor IN VIVO.

Snimanje je trajalo četiri dana, a obavljeno je na različitim lokacijama u Baru i u Budvi. U pesmi gostuje Boyant, hip hop umetnik koji gradi internacionalnu karijeru u Americi. Tekst numere govori o letu, ljubavi i ljudima sa Balkana... Spot je snimala produkcija Visual Fever iz Beograda.

Tagovi:

Komentara (2)

  • 18.09.2012

    volim vas

  • 30.10.2012

    Pjesma je odlicna superste grupa volim vas :)) <3<3<3 Nevene <3<3<3

Dodaj komentar