FilmAid i Chivas Regal snagom filma ulepšavaju život ljudi

FilmAid i Chivas Regal snagom filma ulepšavaju život ljudi

Kan, 30. Maj 2012 –Jubilarni 65. kanski festival i ove godine je ostao zapamćen po brojnim filmskim hitovima, holivudskim zvezdama, prepoznatljivoj eleganciji i originalnom luksuznom Chivas Regal viskiju koji je neodvojivi deo ovog glamuroznog festivala. Chivas Regal, kao dugogodišnji oficijalni partner Kanskog filmskog festivala sinonim je istančanog stila, luksuza i tradicije, što ovo partnerstvo čini savršenim.

Od prošle godine Chivas Brothers postao je i partner internacionalnog humanitarnog projekta FilmAid koji podržava i proslavljeni glumac Robert De Niro. Ova humanitarna organizacija uz pomoć sedme umetnosti pokušava da ukaže na probleme i pomogne ugroženim ljudima širom sveta.

Godinu dana nakon pokretanja globalnih partnerskih odnosa Chivas Brother i FilmAid snimili su kratkometražni film u kome na kreativan i emotivan način prikazuju rezultate zajedničkog rada, kao i kojim sredstvima su se trudili da pomognu ljudima širom sveta kojima je pomoć neophodna.   

Oskarom nagrađivani glumac Cuba Gooding Jr. prudružio se ove godine predsednici FilmAid International organizacije Ileani Ogilvie Thompson i brend direktoru Chivas Brothers-a James Slacku  na premijeri kratkometražnog filma.
kan
"Društvu u krizi potrebne su informacije i ohrabrenje. FilmAid omogućava i jedno i drugo uz moć filma i ja sam zaista počastvovan što sam bio u mogućnosti da podržim njihov rad i velikodušnost Chivas Brothers-a” izjavio je proslavljeni glumac.

Kanski festival ove godine premijerno je prikazao i mnogobrojne holivudske hitove, a premijeri filma MUD Jeff Nicholsa, prisustvovala je i naša poznata voditeljka Danijela Jankov, dok su gosti Chivasa u Kanu bili su i glumci Filip Juričić i Doris Pinčić, iz popularne hrvatske serije “Larin izbor”.

Najavu filma koja je napravljena od specijalno naručenih fotografija Olivie Artur, proslavljenog Magnum fotografa, možete pogledati na : http://youtu.be/8LC5Nikz-gQ  

Chivas Regal
Chivas Regal je pravi globalni brend, koji prodaje 4.6 milliona devetolitarskih kartona godišnje u preko 150 zemalja širom Evrope, Azije i Amerike. Chivas Regal je oličenje stila i ekskluzivnosti. Chivas Regal  možete naći od 12, 18 i 25 godina starosti.

FilmAid
FilmAid koristi moć filma i medija da prevaziđe jezičke barijere, donoseći korisne informacije, psihološko olakšanje i nadu izbeglicama i drugim zajednicama u nevolji širom sveta. FilmAid radi u saradnji sa Visokim komesarom Ujedinjenih nacija za izbegla lica i drugim globalnim humanitarnim organizacijama.

Galerija

13383960151189_1.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar