Budite smeli i vatreni u crvenoj boji ove jeseni!

Budite smeli i vatreni u crvenoj boji ove jeseni!

Razmišljati o bojama pri kupovini nije baš na prvom mestu, bar ne svima. Da li ste ikada ušli u prodavnicu i postavili pitanje: “ Da li imate haljinu, bez toga, sa tim, da bude takva i da je BAŠ u toj boji”? Većina nije.

Otvorite orman i pogledajte kolorit Vaše garderobe. Te boje je za Vas već neko odabrao. Svake sezone dizajneri nam kažu koje će boje preovladavati i biti hit. A kako te boje utiču na nas?

Jake boje –crvena, narandžasta i žuta su aktivne boje i ljudima daju dodatnu energiju. Plava, zelena i svetlo ljubičasta su pasivne i deluju umirujuće. Siva boja je neutralna i nema nekog posebnog efekta na čovekovu psihu. Zelena boja je najprihvatljivija za ljudsko oko i stvara unutrašnji mir dok žuta iritirira oko.
crvena
Ljubičastu, plavu, braon, zelenu i naravno, nezamenljivu crnu, dosta dugo gledali smo po izlozima. Ovog puta prvi kišni dani donose nam novu zvezdu među bojama- crvenu! Svi imamo po jedan komad garderobe u crvenoj boji i bar jednom smo stavili crveni karmin. Ali ove jeseni i zime možete se šetati od glave do pete obučeni u crveno i izgledati savršeno!
 
Zamislite sebe u crvenoj haljini, brutalno avangardnoj poput one iz  kolekcije Alexander McQueena. U umerenoj, klasičnoj, a opet tako posebnoj - po receptu Valentinovih dizajnera ili vatrenoj i seksepilnoj, stvorenoj za večernje izlaske, nešto kao Alberta Ferretti. Ovo su samo neki od predloga. U svetu mode ne postoje više nikakava stroga pravila, sve je na vašoj mašti.

Crvena je oduvek naglašavala samouverenost i seksipil, pa ne treba da očekujemo ništa manje ni ove sezone. Budite smeli, vatreni i energični u crvenoj boji ove jeseni!

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar