Zašto su stomatološke ordinacije u Beogradu među vodećim klinikama u Evropi?

Zašto su stomatološke ordinacije u Beogradu među vodećim klinikama u Evropi?

Srbija se nalazi na mapi dentalnog turizma što znači da naši stručnjaci izvode najkomplikovanije dentalne postupke i imaju odlične rezultate, a da pri tome one uopšte nisu skupe.
Savremena ordinacija izvodi najsavremenije procedure, zubari se stalno usavršavaju, a materijali su najsavremenija ponuda koja postoji na tržištu. Pacijenti to prepoznaju pa u naš glavni grad dolaze stranci iz okolnih država, ali i iz gradova Evrope.
Kakvu ponudu imaju naše zubarske ordinacije? Kakve uslove nude? Koje su najtraženije procedure?
Pročitajte sve detaljnije u daljem nastavku teksta.
Stomatološke ordinacije Beograd – kvalitet radova po najpovoljnijim cenama
Kada se traže stomatološke ordinacije Beograd je centar koji ima neke od najpopularnijih ordinacija i na Balkanu i u Evropi.
Reč je o detaljnom pristupu svakom pacijentu i odabiru najboljih terapijskih kombinacija koje leče čak i najkomplikovanije stomatološke procedure. Bezbedno se mogu oporaviti desni, ugraditi veštački zubi, navlake i druge protetičke nadoknade….
Ljubazno osoblje i opremljene ordinacije su samo deo kompletnog utiska koji se ostavlja na pacijenta i svakako jako puno doprinosi efikasnosti izvođenja procedure.
I za kraj, ali ne manje važno kada su u pitanju stomatološke ordinacije Beograd ima povoljne cene, među najpovoljnijima u regionu, a sigurno je jedan od cenovno najpristupačnijih u Evropi. I to je nešto što pacijenti vole i zašto biraju baš ovaj grad.
Odabirom odgovarajuće zubarske ordinacije, dobija se najbolje mesto i za redovne preglede i kontrole oralnog zdravlja zbog čega baš stomatolozi Beograda uspevaju da zadrže najveći deo pacijenata kao svoje redovne klijente i nastavljaju dobru saradnju.
Koje sve procedure su popularne u zubarskim ordinacijama u našem glavnom gradu?
Trenutno svetski popularna procedura je „hollywood smile“, procedura koja na različite načine postiže potpunu transformaciju izgleda zuba. Danas su najzastupljeniji viniri tj. fasete koje se postavljaju na prednju stran zuba i tako daju drugačiju boju, i izgled zuba.
Popularne su i navlake, koje se koriste i za dobijanje holivudskog osmeha, ali i zamene slomljenog dela zuba ili krune koja je previše oštećena karijesom.
Tu su i uvek tražene metode lečenja desni i problema koji se tu razvijaju, ali i saveti za pravilnu negu i ulepšavanje zuba. Ipak, jedna metoda se izdvaja, a to je nadoknada cele konstrukcije nedostajućeg zuba.
Zubni implanti – komplikovana procedura sa najboljim rezultatom
Jedna od najsloženijih stomatoloških procedura jeste ugradnja implantata za zube i Beograd je pravo mesto za takav postupak.
Reč je o postupku kod kog se na mestu izvađenog zuba stavlja veštački, od korena do zubne krune. Postupak traje nekoliko meseci i zahteva detaljnu pripremu, a li kada je izvode stomatološke ordinacije sa iskustvom rezultati će biti odlični, a rezultat trajan.
Prvo se u desni ubacuje veštački koren koji je od titanijuma i ima oblik šrafa. Može se postaviti nezavisno od toga kada je zub izvađen, a ako su se desni povukle može se prvo uraditi postupak augmentacije tj. postavljanje veštačke kosti koja sraste sa tkivom u desnima i pravi prostor za budući koren.
Kada su desni spremne, zubni implanti se postavljaju kroz kratku ugradnju u anesteziji i onda se čeka da koren sraste i postane čvrst deo vilice.
Stomatolozi u Beogradu znaju da je važno da se proverava stabilnost korena i pravilno srastanje, a kada se proces završi kroz 4 do 6 meseci sledi postavljanje veštačke krunice.
I ona je visoko kvalitetna, napravljena od kvalitetnih materijala i presvučena keramikom tako da je otporna kao prirodni zub. U ovom postupku se ističe estetska komponenta pa će se ona izraditi u tačnoj nijansi ostalih zuba i sa izgledamo koji će imitirati pravi zub u vašoj vilici. Nema razlike sa ostatkom niza pa je nemoguće otkriti da su zapravo zubni implanti popunjavali vašu vilicu.
Garancija kvaliteta na izvršene procedure
Zubni implanti su jedna od skupljih postupaka kod zubara, ali kada se postupak pravilno izvede trebalo bi da trajno menja nedostajući zub, bez ikakvih problema. Zbog toga su pri pretrazi „stomatološke ordinacije Beograd“ mesto sa najviše pozitivnih iskustava i prava lokacija gde treba tražiti stomatologa sa iskustvom u izvođenju različitih procedura.
Kod nekih je moguće na bezbedan način izvršiti i postupke anti-age metoda ubrizgavanjem botoksa, hijalurona ili estetske korekcije na licu i telu koje se rade u lokalnoj anesteziji pa je i ovo razlog sve većeg broja pacijenata koji posećuju zubarske ordinacije Beograda.
Preporuka zadovoljnih pacijenata je postala najbolja reklama, a odlični rezultati koji traju godinama jasan pokazatelj znanja i stručnosti naših stomatologa. Danas svako može da ima zdrav, blistav i prelep osmeh, potrebno je samo da pronađe stomatologa sa iskustvom u lečenju različitih stanja pa koji će da leči i nastavi praćenje zdravlja usne duplje.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar