Kosolid šampon protiv opadanja kose

Kosolid šampon protiv opadanja kose

Misija kompanije Kosolid jeste da postignete zdrav izgled vaše kose uz prirodne sastojke.
Kosolid šampon je vrlo blag, na biljnoj bazi koji se preporučuje za trajnu negu kose. Rađen je po recepturi fruškogorskih travara i ispitan je u dugogodišnjoj praksi. Čak petnaest biljnih sastojaka se nalazi u sastavu ovog šampona. Predviđen je za sve tipove kose.

Sadržaj je smešten u flašici od 200ml. Miris je prijatan, vrlo jednostavno peni. Sasvim je dovoljno sipati sadržaj u bočicu zatvarača. Možete kosu redovno prati samo njim, bez straha da će je oštetiti li umanjiti dejstvo šampona nakon nekoliko korišćenja uzastopno.

Nemam problema sa hroničnim opadanjem kose, već samo u prolećnom periodu. Brži efekat ćete postići ukoliko pored šampona koristite losion. Ukoliko koristite oba proizvoda istovremeno, izuzetno brzo će ukloniti perut, suvišnu masnoću, opadanje kose će biti sprečeno, takođe primetićete i rast nove dlake.

Kosolid losion je jedini proizvedeni losion za negu i regeneraciju kose od čak 27 biljnih sastojaka uz čiju pomoć postižete maksimalno brz efekat.

Ukoliko vam kosa opada često, preporučujem da koristite oba proizvoda istovremeno, u suprotnom smatram da vam je dovoljan samo šampon. Prezadovoljna sam rezultatima koristeći i samo šampon. Kosa mi je mekana, sjajna, ne masti se brzo, a opadanje kose se postepeno smanjuje.

Izvor: cosmeticsispassion.blogspot.rs

Tagovi:

Komentara (2)

  • 01.11.2016

    Preparatima mozemo usporiti opadanje kose ali metodom koju radi ahttransplantacijakose.com mozemo je vratiti kako bi izgledali mladji i lepsi.

  • 28.03.2017

    I da imam novca ne bih radio presadjivanje kose. Naravno, u ovoj fazi života. Da imam 20 godina i brdo para, sigurno je da bi to bila realna opcija. Ono što znam i što više ne košta milione je da je to skoro pa rutinska operacija za one koji nisu previše zakasnili i mogu da plate. Efekat se vidi i ko god ne veruje trebao bi da se informiše, ako već nema primere iz okruženja. Čitajući ono što se nudi na tržištu, aht transplantacija kose, ili presadjivanje kose aht metodom, deluje najozbiljnije, nisu najjeftiniji, ali kome je do najniže cene neka ide kod Kineza, kao i za druge stvari.

Dodaj komentar