Da li čuvate svoje zdravlje?

Na žalost uvek se setimo zdravlja tek onda kada se razbolimo, a obično tada bude prekasno! Hajde da krenemo da čuvamo svoje zdravlje što ranije, još dok ne osetimo ni jedan jedini simptom neke bolesti, baš onda kada se najbolje osećamo!

Do skoro sam bila veliki protivnik bilo kakvih vitamina, dodaka ishrani i bilo kakvih tablet i praškova, ali sam onda shvatila da su se vremena jako mnogo promenila. Najnovija istraživanja pokazuju da je danas potrebno da unesem 8 jabuka, na primer, da bih unela istu količinu hranjivih stvari kao što sam pre deset godina unela samo jednom jabukom! Poražavajuća otkrića!

Isprovocirana brdom vitamina, mineral i magičnih praškova različitih kompanija, sama sam sela i istražila veliki broj preparata. U toku portage naišla sam na proizvode Oriflame-a. Reč je o vrhunskim proizvodima koji imaju kliničku ispitanost i koji su potvrđeni od strane Svedske zdravstvene organizacije. Iza njih stoji tim vrlo stručnih lekara između kojih bih izdvojila Dr. Stinga, kardiotorakalnog hirurga, eminentnog profesora i naučnika o kome sve možete naći i sami na internetu. Takođe, kliničku studiju o ovim preparatima možete naći na internetu kao i brojne druge informacije koje bi vas mogle zanimati. Naravno bilo koja pitanja možete i meni lično uputiti.

Wellness Pack sadrži:
Dve tablete omega 3, koje su pet puta prečišćene i mogu i deca da ih koriste.
Zeatin, od koga su kapsule napravljen, je od ribe.
Jedna tabletu astaksantina jednog od najjačih antioksidanata napravljenog iz algi koji je 500 puta jači od vitamina C.
Jedna tablete vitamina i minerala koji imaju 100% iskoristivosti u organizmu.

Čuvajte svoje zdravlje na vreme! Vodite računa od koga i šta kupujete!

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar