Festival čokolade u Beogradu

Festival čokolade u Beogradu

Ljubitelji kvaliitetne i najfinije čokolade ovog vikenda neće propustiti dobar provod na  Dorćol Platzu. Posle dužeg vremena u Beogradu će se održati Festival čokolade “Najlepše želje“.

Mali je broj namirnica koje mogu da promene osećanja, paspoloženje i povećaju strast kao što to može čokolada. Brojne različite kulture verovale su da čokolada povećava veru, poboljšava zdravlje, daje snagu i doprinosi ljubavnom zanosu i strasti. Ranije je bila dostupna samo visokim staležima i kraljevskim porodicama, sada je pristupačna svima, i to kao veoma zdrava poslastica

Opšteprihvaćena i neizmerna ljubav prema čokoladi 11., 12. i 13. novembra u ulici Dobračina 59b, okupiće posetioce različitog pola, godina, interesovanja sa istim ciljem da   konzumiraju i kupuju proizvode koje vole po festivalskim cenama. Ljubiteljima čokolade će se ukazati jedinstvena prilika da probaju nove ukuse i otkriju nova zadovoljstva različtih proizvoda od čokolade.

Odgovorno lice ovog najslađeg festivala je Dorćol Platz, dok produkciju skupa radi beogradska agencija MPG Plus. Generalni sponzor festivala su “Najlepše želje”, a medijski partneri dnevni list Blic i Alma Quattro.

Tokom trajanja festivala, posetioci će imati prilike da probaju različita jela sa cokoladom, a talentovani barmeni će pripremati koktele sa čokoladom, mešati ukuse vina, viskija, kafe i začina sa proizvodima od čokolade.

čokolada

Vatreni ali i oni nežniji fanovi čokolade imaće priliku da probaju više desetina različitih vrsta i ukusa čokolade. Na festivalu će učestvovati više od 25 izlagača, a posetioci će imati prilike da prsustvuju radionicama i predavanjima o nastanku čokolade i njenoj upotrebi u ishrani i nezi.

Festival je namenjen svim uzrastima, a radno vreme festivala je od 10 do 22 časa tokom vikenda, dok se u ponedeljak festival zatvara 2 sata ranije.

Cena ulaznice za decu iznosi 100 RSD, dok je za odrasle 200 RSD. Ukoliko dolazite u društvu svoje četvoročlane porodice ulaz će vas koštati svega 400 RSD. Ulaznice za ovaj događaj možete kupiti na blagajni Dorćol Platza i to na dan festivala.

Ukoliko niste iz Beograda, a želite da posetite ovaj jedinstveni festival, možete iznajmiti apartmane blizu Dorćol Platza, koji možete rentirati i na jedan dan.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar