STAMATOGRAPHY Photo Bilten

Predstavljamo Vam STAMATOGRAPHY Photo Bilten, online časopis koji će izlaziti kvartalno, četiri puta godišnje i predstavljati Vam sve najreprezentativnije radove koji će se pojavljivati  iz ”MARKO STAMATOVIĆ PHOTOGRAPHY” studija.

Online izdanja vezanih za fotografiju, na na teritoriji ExYu, je jako malo, a onih koji za glavnu temu imaju radove iz jednog studija nema uopšte. Slika u svetu je potpuno drugačija. Marko Stamatović se odlučio na ovaj korak, a s obzirom da je on prvenstveno dizajner sa iskustvom u radu na mnogim magazinima kao fotograf i dizajner, ne sumnjamo da ćemo listati u narednom periodu kvalitetan materijal.

Marko Stamatović o biltenu:
"Naš  cilj  je da budemo drugačiji od drugih i dovoljno kvalitetni da Vam privučemo pažnju našim ostvarenjima te je i sam bilten deo te ideje. Cilj ovog izdanja je da  Vam predstavi modne editorijale, umetničke  koncepte i ideje, fotografske eksperimente i reportažne priče, da Vam što više približi i da Vas upozna sa našim načinom rada. U svakom od brojeva ćemo predstavljati i ljude koji su saradjivali sa nama, od modela, preko vrhunskih frizera i šminkera, stilista, modnih eksperata i kreatora do mladih i perspektivnih fotografa, poslovnih saradnika i naravno klijenata. Ovo prvo izdanje biltena pokriva zadnji kvartal 2014. godine i u njemu ,na 70 stranica, predstavljamo sve ljude koji su pomogli da studio postigne ovakav nivo kvaliteta koji sada poseduje, za jako kratko vreme. Nadam se da će svako od Vas naći nešto interesantno u ovom biltenu i da ćete nas sa zadovoljstvom pratiti. "  

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar