Revolucionarni Diesel teksas

Revolucionarni Diesel teksas

Obično farmerke skinete sa sebe kada dođete kući. JoggJeans su izuzetno udobne, pa ih nemojte skidati već u njima spavajte. Revolucionarni Diesel teksas, mekan i udoban kao trenerka, visokog kvaliteta i trajnosti tkanine, u svakoj prilici nudi udobnost iz snova. JoggJeans su toliko udobne da doslovce postanu “farmerke vaših snova”.

Da bi istovremeno demonstrirao ovu nestvarnu udobnost i fleksibilnost tkanine, Diesel je od kampanje ali i izloga u najvećim svetskim metropolama učinio interaktivno iskustvo.

U glavnim Diesel radnjama širom sveta potršači će biti u prilici da iskuse ovu interakvinost zahvaljujući kinetičkim izlozima koje pokreće inovativni interaktivni sistem. Ovaj digitalni projekat, razvijen u saradnji s kompanijom H-FARM, sastoji se od video instalacije u okviru koje će kupac biti u prilici da stupi u kontakt sa karakterima iz videa kampanje, tako što će pokrenuti “dosadnu čistačicu”.

JoggJeans je dostupan i za žene i za muškarce. U ponudi je devet modela farmerica. Hibridni detalji, kao i materijali upotrebljeni u proizvodnji čine JoggJeans jedinstvenim.  

JOGGJEANS kolekciju jesen/zima možete kupiti u DIESEL store u Beogradu – UŠĆE Shopping centru, kao i multibrand radnjama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Galerija

15011367285572_COUPLE_DP (1).jpg
15011367286019_TWINS DP.jpg
15011367293049_VYNIL DP.jpg
15011367294696_WRITER_SP (1).jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar