Mini revijom Verice Rakočević otvoren Element Lounge

Mini revijom Verice Rakočević otvoren Element Lounge

Prezentacijom mini kolekcije „Summer Trip“ eminentne srpske modne dizajnerke Verice Rakočević otvoren je Element Lounge na Adi.

Verica je prikazala deo svoje bogate kolekcije koja je prisutne koji su se okupili na otvaranju ostavila bez daha. Prefinjene kreacije od najfinijih materijala poput muslina, svile, organdina, najkvalitetnijeg pamuka očarale su dame, ali i gospodu. Verica i njen suprug Veljko Kuzmančević su na reviju došli motorom, koji je poslužio i kao scenografija. Ovo je ujedno i bila prilika da Verica najavi svoju veliku reviju koju planira za polovinu septmebra, a koja će biti inspirisana boho stilom. U publici su se izmedju ostalih našli i kreator Saša Milojković, Nemanja Pajić glavni i odgovorni urednik Story, momci iz benda 9Control Dušan i Bane, pevačica Jelena Đurić koja je došla sa ćerkicom, i mnogi drugi. Reviju je zatvorila voditeljka TV Happy Bojana Ristivojević, koja je prošetala u izazovnom šorcu od vrhunske čipke, koji joj pristaje kao saliven. Za frizuru je bio zadužen Tomas Hair, a za make up šminkerke Instituta za estetiku i kozmetologiju „Le Prestige“.

Verica-Rakocevic-i-Veljko-Kuzmancevic.jpg

Element Lounge radi svakog dana, a u ponudi ima dva bazena u kojima se može potražiti spas od vrućina. Sluša se isključivo strana muzika, a vrhunski ugođaj upotpuniće brojni sadržaji i tematske žurke koje su u planu.

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar