Kolekcija Alexander Wang x H&M stigla u Srbiju

Kolekcija Alexander Wang x H&M stigla u Srbiju

Novootvorena H&M radnja u Knez Mihailovoj ulici je bila domaćin brojnim poznatim ličnostima iz sveta mode, umetnosti i sporta, koje su sa oduševljenjem pozdravile dolazak nove kolekcije Alexander Wang x H&M u Srbiju.

Oko dvesta uticajnih glumaca, muzičara, dizajnera, sportista, modnih novinara, stilista i blogera, bilo je u mogućnosti da se susretne sa energičnim Vangovim modelima, koje je dizajnirao za H&M, kao i da u opuštenoj atmosferi neometano uživa u prilici da ekskluzivno kupi komade iz ove kolekcije. Posebnim sjajem blistali su poznata manekenka Tamara Paunović, saksofonista Nikola Demonja, kao i Konstrakta iz benda „Zemlja gruva“, noseći posebno za njih odabrane kombinacije iz kolekcije i obojivši ih izuzetnim šarmom i energijom.

Među zvanicama našli su se i glumice Katarina Radivojević i Lena Bogdanović, pevačica Ana Stanić, poznati dizajner Darko Kostić, osnivač modne agencije „Klik”, Nenad Radujević, maneken i voditelj Boško Jakovljević, manekenke Anđelija Vujović i Marija Tarlać, košarkaš Crvene Zvezde Majk Cirbes i mnogi drugi.

„Oduševljena sam ovom divnom kolekcijom i modelima koji, iako su prvenstveno sportski, mogu da se iskombinuju tako da jednako dobro izgledaju i u dnevnoj i u večernjoj varijanti. Primer su divne kožne pantalone koje odlično idu uz štikle, ili torbe i sportski rančevi, koji kao apsolutni hit ove sezone mogu da se nose u mnogo različitih prilika. Presrećna sam što sve ovo možemo da kupimo i kod nas“, rekla je naša poznata manekenka, Tamara Paunović.

„Opčinjena sam Vangom, a H&M obožavam. Veoma mi je drago što sam pozvana da ponesem modele iz Alexander Wang x H&M kolekcije, jer njihova snažna sportska elegancija u potpunosti odgovara mom senzibilitetu“, izjavila je Konstrakta, pevačica sastava „Zemlja gruva“.

„Vang je sve što želim od mode – svakodnevna odeća, elegantno transformisana da bude pogodna za brojne prilike. Uživao sam noseći komade iz kolekcije Alexander Wang x H&M večeras, a po reakcijama, vidim da sam bio uspešan model“, kroz osmeh je rekao naš poznati muzičar, Nikola Demonja.

„Super je to što H&M ima tradiciju saradnje sa velikim imenima iz sveta mode i pozitivno iznenađenje je što su ove godine izabrali baš Vanga. Kolekcija je odlična, a posebno je upečatljivo što njom dominira karakteristična Vangova crna boja, kao i to što je sportski izgled predstavljen na elegantan način“, zaključili su Jovana i Dušan iz DJ sastava Banda Panda.

Kolekcija Alexander Wang x H&M će od 6. novembra biti dostupna u 250 radnji širom sveta, kao i u  Beogradu, H&M radnji na adresi Knez Mihailova 4-6.

Galerija

14153732235232_darko-kostic-i-tamara-paunovic.jpg
14153732831266_dj-duo-banda-panda.jpg
14153733626066_katarina-radivojevic_-filip-maksimovi-i-ana-stanic.jpg
14153734011795_konstrakta.jpg
14153734536738_lena-bogdanovic.jpg
14153735010815_majk-cirbes.jpg
14153735491169_nikola-demonja.jpg
14153735923214_tamara-paunovic.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar