Budite eleganti u Novogodišnjoj noći

Budite eleganti u Novogodišnjoj noći

Novogodišnja noć je pred nama, izlozi su obučeni za tu noć, a da li su devojke odabrale kako će se okititi?

Retko, ali stvarno retko prokomentarišem kada vidim lepo obučenu devojku, jer je više onih koji misle da se razumeju u modu. Više nije ni reč o modi, nego o stilu. Većina devojaka nažalost nema svoj stil, njihov stil je ono sto je IN, nebitno  da li im to stoji ili ne. Sve smo mi različte građe, tako da ne stoji svima sve. Znam reći ćete da to znate,  ali ako znate onda vodite računa i obucite se onako kako vam priliči (pre svega u skladu s godinama ), pokušajte da Vam to ne uđe na jedno, a prođe kroz drugo uvo.

Dakle, želim da preporučim devojkama da se za novogodišnju noć pre svega obuku. Ne podrazumevam pod tim da nose šalove, kape i rolke nego da pokriju svoje atribute koje većina obožava da istakne na vrlo pogrešan način. Naravno čast izuzetcima koji nemaju takve ispade i znaju šta i koliko treba da otkriju.

Ako želite da izgledate elegantno nema potrebe za otvaranjem dekoltea do pupka i suknje kraće od visine štikli. Oduvek je nekako poznato da dekolte i mini suknja ne idu zajedno. Elegancija se može postići i jednostavnim formama haljine i nekim efektnim nakitom koji sada možete bez problema naći. Ako pak imate građu za usku haljinu slobodno se osmelite i obucite je,  pod uslovom, kao što sam već rekla, da se ne vidi baš sve (dajte priliku muškarcima da maštaju, vole oni to). Pratite malo modne trendove i videćete da dizajneri vole da obuku devojku, a ne da je svuku.

                                                                                   Vaša Jelena Dimitrijević

Foto by Ana Krstić

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar