Must have nakit ove jeseni

Must have nakit ove jeseni

Uslojavanje ogrlica je uvek u trendu, ali nikada nije bilo popularnije nego sada. Ono što je posebno savršeno kod ovakvih lančića je što će vas kod njih sačekati samo jedno kopčanje, a dobićete čak 3 ogrlice. I bićete stilizovani bez imalo muke i razmišljanja. Dobar bralet i košulja koja će biti tek privezana, a ne zakopčana su gotovo must have uz ovakav lančić.

1a.jpg

Ukoliko barem malo razmišljate kao mi, onda ste svesne da nam se približava doček nove godine. Sasvim u skladu sa tim, prazničnim delom godine je i ovaj čoker kome nismo mogle da odolimo a da ga ne udenemo u našu listu. Istini za volju, cena mu je malo iznad cene prosečnog kineskog komada nakita, a nije ni nešto što ćete moći da nosite stalno, ali budimo realni... Zar ga nećete poželeti ako vam kažem da ga zamislite uz satensku slip haljinu smaragdno zelene boje?

2a.jpg

Ako pratite naš instagram profil, znate da je sličan model minđuša već neko vreme naša omiljena stvar (alke na lancu), međutim mislim da su ove, srcolike na našoj listi želja, mnogo guže i mnogo pre nego su otkrivene na Zaful sajtu. Ove minđuše vam pružaju sve što je u ovom trenutku aktuelno, imaju zlatne perle, viseće su, radi se o takozvanom ’door knocker’ modelu, a ako već ulazimo u detalje... Ko bi i zašto odoleo srcu?

3a.jpg

Minđuše neobičnog oblika su dobrodošle, ali su minđuše neobičnog oblika sa biserom još draže. Svi znamo da su biseri jedan od najklasičnijih elemanta u nakitu, međutim svaki neobičan obrt na ovu temu je nešto zbog čega ih želimo odmah i sada. I priznajemo, damsku bisernu ogrlicu ne bismo umele da nosimo ali ovako nešto... veliko da!

4a.jpg

Nakit možete poručiti preko Zaful sajta, ali pre toga skoknite na blog Get Sparkly i preuzmite kod za popust!

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar