Jesenji trendovi u nošenju nakita

Jesenji trendovi u nošenju nakita

Pravo sa svetskih pista, jesenji trendovi u nošenju nakita stigli su i kod nas. Da se ove jeseni nosi ruža, pokazale su i naše poznate dame - Milica Milša, Suzana Mančić, Slavica Tripunović Dajana, Zorica Karanović, Ivana Nastasić, Irina Kruška i Tijana Prica, koje su pozirale ispred objektiva dvadesetak fotografa iz najprestižnijih beogradskih dnevnih novina i magazina. Nagradni konkurs za fotografe i fotoreportere, koji je organizovala kompanija Bobi nakit i njene vlasnice, dizajnerke nakita Bojana Brankov i Dušica Brankov-Žikić, održan je 06.10.2012. u Eurocentru u Beogradu.

U ambijentu kreiranom specijalno za ovu priliku nastale su i fotografije  koje će od sredine oktobra biti izložene u Eurocentru, a do kraja meseca trajaće i glasanje na Facebook stranici kompanije www.facebook.com/Bobinakit, koja će vredno nagraditi pobedničku fotografiju. Ceo događaj odvijao se pod sloganom „Jesen u znaku ruže“, što je i motiv nove kolekcije italijanskog brenda Morini Gioielli, čije je zaštitno lice Marica Pellegrinelli, popularna italijanska manekenka i supruga pevača Eros Ramazzotti-ja.

Pomenuta kolekcija Morini Gioielli dolazi iz Italije i predstavlja spoj glamura i prefinjenosti. Ono što ovaj ekskluzivni srebrni nakit u obliku ruže čini posebnim je specijalna legura koja dozvoljava nanošenje parfema na nakit, koji nakon toga ceo dan odiše omiljenim parfemom.

Bobi nakit je porodična kompanija iz Vršca koja ove godine obeležava 15 godina poslovanja i tradicije u domenu ponude i plasmana brendiranog nakita, finih ručnih satova i autorskih kolekcija sestara Brankov.  Bobi nakit je vodeća zlatarska radnja u Vršcu u samom centru grada, na adresi Trg Pobede 4, dok se predstavništvo u centru Beograda nalazi u Eurocentru - Makedonska 30/Dečanska 5.

Galerija

13498982921248_1.jpg
13498983482041_2.jpg
Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar