Broj članaka u arhivi za Avgust 2016: 4

Soundbox

 • 29.08.2016

  Dečija filharmonija oduševila na stadionu Tašmajdan

  Regionalna dečja filharmonija  (United Children’s Philharmonic Orchestra) održala je spektakularan koncert 26. avgusta na Stadionu Tašmajdan, u okviru Noći muzike. Koncertni prostor bio je premali da primi sve zainteresovane, tako da su sva mesta bila popunjena sat vremena pre početka koncerta, a nekoliko hiljada zainteresovanih posetilaca je ostalo ispred ulaza.

 • 07.08.2016

  Milan Petrović Quartet na Nišvilu

  Jedan od najaktivnijih jazz, funk, blues, jazz sastava u Srbiji Milan Petrović Quartet (MPQ) posle dva fenomenalna nastupa na Open stage-u, otvoriće glavni program ovogodišnjeg  Nišvila poslednje festivalske večeri – u nedelju 14. avgusta.

 • 01.08.2016

  MTV doneo novu energiju na Šabački letnji festival

  Šabački letnji festival u protekla tri dana privukao je više od 20 000 posetilaca. Zahvaljujući novom konceptu i izboru bendova, MTV – ovogodišnji organizator ŠLF-a, doneo je novu energiju u grad na Savi.

 • 01.08.2016

  U Vrnjačkoj Banji je već počela festivalska groznica

  Iako nas još tri dana deli do početka najvećeg rođendanskog izdanja Heineken Lovefesta, u Vrnjačkoj Banji je već počela festivalska groznica. Ulaznice su gotovo rasprodate, smeštaj se još uvek može pronaći samo u Lovefest kampu, a organizatori su ukazali i na važne informacije koje je potrebno znati ako posećujete Vrnjačku Banju od 4. do 6. avgusta.