Broj članaka u arhivi za Jul 2015: 5

Accessories

 • 27.07.2015

  Nova kolekcija La puff nakita

  Nova kolekcija brenda „La puff“ za leto 2015. godine „Romantic collection“ inspirisana je romantičnim i cvetnim detaljima. Namenjen je svim damama koje sebe doživljavaju kao princeze. Uz La puff nakit osećaćete se kao u bajci.

 • 15.07.2015

  Nakit i tašne od papira

  Nakit od papira će vas uvesti u šareni svet unikatno rađenih ogrlica, narukvica, minđuša, rajfova i tašni. Za izradu se koriste različite vrste papira i tanjih kartona, a naglasak je stavljen na reciklažu, pa je većina napravljena od starih časopisa, kartonskih ambalaža različitih proizvoda, a pre svega onih slatkih, ukrasnih kesa.

 • 08.07.2015

  Nakit za nežne, romantične, detinjaste, luckaste,...

  Nakit je umetnost u malom koji priča svoju priču. Svaki komad karakterističan za one nežne, romantične, one pomalo detinjaste i luckaste. Ukoliko ste takva, mala ili velika devojčica, nakit neobične lepote, pod nazivom Satenska Perlica, je idealan za Vas.

 • 08.07.2015

  Deset načina kako da budete primećene ovog leta

  Testirajte sebe drage dame, retro princeze i moderne mame, ovog leta i pokažite šta znate. Unesite malo drugačijih  boja, krojeva i tekstila, sjaja i novih detalja u svoj stajling. Ne mora pista biti jedini parametar i jedino IN mesto.

 • 02.07.2015

  Funkcionalnost praćena savremenim dizajnom - Popins bags

  Da li ste nekada bile u prilici da kažete da vam ne treba nova torba ili tašna? Ja nisam... Svaka nova sezona (leto, zima, proleće, jesen), svadba, poklon za rođendan, proslava Nove godine, matura (5, 10, 15,... godina), putovanje,... uvek je potrebna nova tašnica, jer baš takvu nemam za konkretnu priliku. Razgledajući torbe po net-u naišla sam na Popinsbags torbe idealne za svaki dan...