Broj članaka u arhivi za Mart 2015: 4

Accessories

 • 26.03.2015

  Izrada nakita

  Izrada nakita je unosan i opuštajući hobi, a kreativnost čini njen suštinski deo. Ljudi koji kažu “ja nisam kreativan” pokušavaju da uvere sebe u nešto što nije istina, jer kreativnost dolazi polako. To je proces. Kako biste podstakli kreativnost potrebno je da napravite kreativne navike. Međutim, to često nije tako lako uraditi, jer smo obično rastrzani između “pravog” posla, porodice i drugih obaveza. Sa druge strane, to ne znači da ne možemo da izdvojimo nekoliko minuta dnevno da ih posvetimo našim kreativnim ciljevima.

 • 26.03.2015

  Kako nastaje grudnjak

  Kada biramo novi donji veš, vodimo računa o modelu, boji, materijalu i naravno o tome kako nam stoji. Retko se zapitamo kako nastaje grudnjak koji držimo u ruci.

 • 14.03.2015

  10 zanimljivih činjenica o nakitu

  Za mnoge nakit je dekorativni ukras i sastavni deo svakodnevnog aksesoara, dok ima i onih koji ga smatraju umetničkim delom. Ukoliko pogledamo u nazad kroz istoriju videćemo da se njime izražavao ekonomski, društveni i religijski status neke osobe. U nastavku teksta pripremili smo za vas 10 najinteresantnijih činjenica o nakitu.

 • 01.03.2015

  Desete osmomartovske zavrzlame

  Desete osmomartovske zavrzlame i ovoga puta su pripremile za Vas mnoštvo iznenađenja, popusta, poklona. Kao i do sada veliki broj umetnika i kreativaca čeka na Vas kako bi Vam predstavili svoje novitete.