Broj članaka u arhivi za Februar 2015: 4

Accessories

 • 21.02.2015

  Nova kolekcija stejtment patika - ICED

  Irregular Choice ponovo lansira svoju sportsku raskošnu i sjajnu ICED kolekciju ženskih patika koje nakon ogromne potražnje ovog proljeća stižu u prodaju u Metaphysika, Sarajevo i Deva Ars, Beograd trgovine. ICED, odnosno Irregular Choice Ethereal Dream - Irregular Choice eterični san nudi unikatnu kolekciju statement patika koje karakteriše hrabar, izazovan i upadljiv dizajn. Linija je potpuno osvežavajuća i svake sezone potpuno limitirane količine i veličine idu u prodaju.

 • 16.02.2015

  Bazar ljubavi

  U cilju promocije ženskog preduzetništva, grupa građana „Kragujevačka inicijativa“ je organizovala Bazar ljubavi 13. i 14. februara.

 • 09.02.2015

  Dan zaljubljenih: Poklon vaučeri za neodlučne

  Kada su u pitanju cipele retko koja od nas ostaje ravnodušna, tako da ako odluka za poklon za Dan zaljubljenih, naše jače polovine, padne baš na cipelice, našoj radosti neće biti kraja! Metaphysika je rešila da pomogne neodlučnim muškarcima, tako što neće morati da izaberu određeni par, već mogu svojim lepšim polovinama da poklone vaučer.

 • 04.02.2015

  Prstenje u čast Diznijevih princeza

  Koliko je velika uloga koju su Diznijevi crtaći odigrali u vašem detinjstvu? Ako volite nakit a sate ste provodili uz ekran, prateći avanture iz ovih animiranih filmova, imamo zanimljivost za vas. Osmišljena je kolekcija vereničkog prstenja inspirisanog Diznijevim crtaćima. Deset različitih modela stvoreno je u čast junakinja najvoljenijih crtanih filmova.