Broj članaka u arhivi za Februar 2014: 16

Accessories

 • 26.02.2014

  Tied up: Mašne i kravate ponovo osvajaju ulice

  Mašne i kravate iznova osvajaju ulice i postaju neizostavni detalj svake odevne kombinacije. Svaki detalj na garderobi šalje neku od mnogobrojnih poruka! Koja je vaš izbor? Ručno izrađene od različitih vrsta materijala poput kepera, satena, pamuka, somota i mnogih drugih, osvežiće vaš izgled i suprotstaviti se melanholiji odevanja. Različitost dizajna i boja prate modne trendove. Unesite u svoj život još boja uz mašne i kravate TIED UP.

 • 25.02.2014

  Loony Nakit: Kolekcija proleće 2014

  Stiže vreme otkrivanja dekoltea pa na vreme nabavite adekvatan aksesoar za svoj vrat! Loony Nakit je za vas već pripremio prolećnu kolekciju.

 • 25.02.2014

  Izlog Jungle nakita

  Predstavljamo u izlogu Modnog Vriska kolekciju Jungle nakita.

 • 24.02.2014

  Srcolike klipse za vaše cipele

  Stiže nam proleće, već se oseća u vazduhu i vreme je da krenemo da vadimo obuću za toplije dane. Za neke cipele se i jedva setimo da ih imamo, a neke smo dobro upamtili jer su udobne, kvalitetne i nismo izlazili iz njih prošle sezone. Ako vam se i dalje ne rastaje od takvog para cipela, evo kako da ih učinite malo drugačijim. Ideja je  genijalna!

 • 22.02.2014

  Trend koji dolazi - ogrlice sa polugom

  Da li ste spremne za najjednostavniji trend koji je već zahvatio Holivud? Da li ste spremne za ogrlicu koju možete napraviti same za par minuta i opet biti apsolutno moderne? Da li ste spremne za ogrlicu koje možete nositi uz bilo koju odevnu kombinaciju? Da li ste umorne od stejtemnt komada? Ukoliko ste nagomilale brdo pozitivnih odgovora onda je vreme za ogrlicu sa polugom. Nije tako strašno kao što zvuči. Zapravo je jednostavna, lagana, slatka i pre svega nosiva uvek i svuda.

 • 22.02.2014

  ReTrO-EtNo

  Izložba unikatnih ručnih radova, pod nazivom "ReTrO-EtNo", održaće se po treći put u Ljubićskoj 19 u Čačku.  U martu mesecu izložba ili mini sajam rukotvorina će biti u znaku 8.marta, a u trajanju od dva dana(7. i 8. marta).  Svi zainteresovani kreativci-rukotvorci koji žele da izlažu svoje radove mogu se prijaviti u inbox fb Petit Fiori ili na tel. 065/6759-331.

 • 21.02.2014

  Crveno je boja ljubavi

  Komplet (ogrlica, minđuše, prsten) A..Nakita u crveno crno zlatnoj boji. U zavisnosti od outfita možete nositi i pojedinačno aksesoare iz kompleta. Ako stavite još i crveni karmin, nećete proći neopaženo!

 • 20.02.2014

  Cipele Irregular Choice uskoro stižu u Beograd!

  U samom centru Beograda, u Sarajevskoj ulici, Deva Ars od ove godine donosi vedrinu i bleštavilo britanskog brenda Irregular Choice!

  Ne postoji brend koji na ovako svečan, vibrirajuće šaren, neočekivan i orginalan način dočekuje proleće. Modeli obuće Irregular Choice potiču na slobodu kakvu smo doživeli kao deca, donose doživljaj ekstravagancije svetskih diva, potpuno drugačije, inovativne, maštovite, bogatog kolorita, različitih tekstura i materijala - cipele koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim!

 • 11.02.2014

  Batik marama kao poklon!

  Samo što su se završili novogodišnji praznici, a sa njima i period darivanja, a već su pred nama dva nova praznika: Dan zaljubljenih i Dan žena. Verujemo da ste u dilemi šta da kupite, a da bude drugačije i originalno! Trudili smo se da vam i pred kraj godine olakšamo izbor, pa to činimo i sada.

  Naš izbor za vas su unikatne batik marame dizajnerke Jelene Dimitrijević.

 • 11.02.2014

  Srcaste ogrlice za Dan zaljubljenih

  Predstavljamo vam ogrlice u obliku srca by Pinkeye’s Twisted Jewelry. Srce sa ključićem, vudu srce, krpljeno srce. Možete ga kupiti za Dan Zaljubljenih (a i nezavisno od praznika...) i poslati sjajnu poruku osobi do koje vam je stalo.

 • 07.02.2014

  Čupave ogrlice od ostataka tkanine

  Radila sam lančiće-pletenice neki dan i ostalo mi je nešto trakica koje mi je bilo žao bacit. Znala sam da ću ih kad tad za nešto iskoristiti. Prvo sam mislila napraviti narukvicu, ali onda mi je sinula ideja i odlučih napravit čupavi lančić.

 • 07.02.2014

  Kapica Šalović ručni radovi

  Kapica Šalović ručni radovi je mala porodična radionica. Radove izrađuju Ljubinka i Aleksandra i postoje već 3 godine. Radove izrađujemo od pamuka i kvalitetne vunice.

 • 04.02.2014

  Otvoren Wa Wa Woom Design Atelier u Belgrade Design Districtu

  Wa Wa Woom Design Atelier je 01.02.2014. u Belgrade Design District-u otvorio vrata svim beograđanima koji vole unikate, jedinstven stil i originalnost.

 • 03.02.2014

  Gđica Kragničica

  Gđica Kragničica su ručno rađene kragnice sa štampom po želji. Ovo je relativno mlad brend iza čijeg imena se kriju Marjan i Ana Nikolovski. Za kratko vreme ideja je jako dobro prihvaćena kod devojaka na Facebook-u i njihova stranica iz dana u dan sve više raste.

  "Sve ovo smo zamislili kao idealnu priliku da mušterije pokažu svoju kreativnost i stvore mini remek dela kojima će ukrasiti svoj vrat. ", kaže Ana.

 • 02.02.2014

  Nitne na noktima

  Srebrne zvezdice NNAIL-DRN619 su nitne prečnika 4 mm i veoma su jednostavne za upotrebu. Donja površina im je blago udubljena, što ih čini zgodnim za postavljanje na površinu nokta. U pakovanju je oko 50 komada. Mogu se koristiti više puta, što je odlično.

 • 02.02.2014

  Batik & Bubbles

  Marame dizajnerke Jelene Dmitrijević iz mini kolekcije Batik & Bubbles.