Broj članaka u arhivi za Decembar 2013: 9

Accessories

 • 27.12.2013

  Pismo tašnice za novogodišnju žurku

  Pomama za pismo tašnama je aktuelna i za praznike. Tašna by Ana Šurdilović vam predlaže tri tašnice za novogodišnju žurku, pa ako vam se slažu uz planirani outfit požurite u inbox njene stranice!

 • 26.12.2013

  Upalila mi se lampica!

  Kad su lančići u pitanju posebno sam slobodna u izobru materijala pa sam tako iste radila od matica, naplavina, papira, puca itd. Ovaj put mi se lampica upalila još prije lita kad sam u dečkovoj garaži naletila na jednu štosnu stvarčicu od koje sam odlučila napraviti privjesak za lančić. Ako vi  nemate momka (koji ima garažu.... ili auto) ovaj privjesak možete nabavit na bilo kojoj benzinskoj pumpi.... ili kod mehaničara ili u nekom usputnom autoservisu! Pogađate o čemu bi moglo biti riječ?

 • 16.12.2013

  twisted.

  Moto twisted. radionice je “If you don’t like ordinary, try being a bit twisted.”. To je upravo ono čemu ja stremim, da klasični nakit poput minđuša, ogrlica, narukvica, predstavim na drugačiji, ne tako klasičan, način. Sve što izađe iz radionice produkt je ručnog rada u koji ulažem dosta vremena, što se tiče idejnog procesa, a i onog praktičnog, koji na kraju donese jedan unikatni proizvod. Sav nakit nastao je uz isključivu upotrebu bakra, mesinga, polu-dragog kamenja i staklenih perli čiji odabir, posebnom metodom “gde-god-ti-padne-šapa” vrši moj verni pomagač Dragoljub, mali mačak koji se bavi i manekenstvom.

 • 15.12.2013

  Top 5 minđuša za novogodišnju noć

  Predstavljamo vam top 5 minđuša koje neodoljivo odgovaraju novogodišnjem slavlju. Glamurozno, svetlucavo, kristalasto i pre svega nosivo i u onim danima, i prilikama koje nam dolaze u novoj 2014.

 • 10.12.2013

  MA.RA srebrno prstenje

  Predstavljamo vam MA.RA kolekciju kvalitetnog srebrnog prstenja, sa intervencijom bakra i mesinga. Rustičan dizajn dominira kao i uvek kod ovog brenda.

 • 07.12.2013

  Netipična ženska priča

  Cipele ne kupujem u dućanima, doslovce ih pronalazim na sajmovima rabljene robe ili kod prijateljica. U želji da imam neke drugačije kreće oslikavanje.

 • 07.12.2013

  Ogrlice za najluđu noć

  Polako nam se približava kraj godine i ono famozno veče kada sve mi želimo da zablistamo. Činjenica je da je estradu poslednjih meseci uhvatila D&G euforija te se ne možemo oteti utisku da će se to u novogodišnjoj večeri osetiti i u izgledu mladih devojaka. Bogatstvo detalja, mnogo sjaja i glamur sa scene možda nisu najpogodniji za lude vikend izlaske u diskotekama ali svakako jesu za, barem u početku, mirnu, veselu, novogodišnju noć. Posle ponoći, na kraju krajeva, svi zaboravljamo na stajling, šminku i nakit.

 • 02.12.2013

  MA.RA design&jewelry: Iz ateljea

  Tokom novembra u Nišu je održana izložba MA.RA design&jewelry unikatno umetničkog nakita pod nazivom "Iz ateljea". Kolekcija izrađena od srebra, bakra i mesinga predstavlja nešto što ne viđate među aksesoarom koji je u ponudi po radnjama i online.

 • 01.12.2013

  Wa Wa Woom Design

  Wa Wa Woom Design brend je nastao od ideje da maštovitost i kreativnost ulepšaju život, a da samim time treba da budu dostupni svima.  Wa Wa Woom Design  zastupa tezu da stil čine lepo stilizovan modni asesoar kao što su novčanici, torbice, ogledalca, futrole za pasoš i ešarpe.