Broj članaka u arhivi za Avgust 2013: 8

Accessories

 • 30.08.2013

  Korseti za utezanje i treniranje struka Aglasis

  Nakon pune godine rada na projektu Aglastrix, Stefan Golubović je krenuo sa samostalim radom na novom projektu pod imenom Aglasis. Ono što okupira njegovu pažnju jeste visoka moda i avangarda. Komad odeće koji ima najviše mesto jeste korset i to onaj pravi korset za utezanje i treniranje struka. Fokus je na unikatnosti odevnih komada koji su izrađeni od kvalitentih materijala i pojednini komadi zahtevaju dosta ručnog rada.

 • 26.08.2013

  Mnogo Dobar Dečko

  Grafički dizajner iz Šapca, Dušan Kipić, nedavno je pokrenuo brendić pod nazivom "Mnogo Dobar Dečko Streetwear".

 • 23.08.2013

  Aksesoar za kućne ljubimce

  Iza naziva Cupcake Attic kriju se Martina i Maja, dvije kreativke iz Osijeka zaljubljene u životinje, kinologiju, fotografiju, šarene kolačiće i još poneku sitnicu. Ideja o izradi izložbenih povodaca za pse rodila se sasvim spontano jedne večeri. Razgovarali smo o nedostatku izbora izložbenih povodaca u našem gradu i odlučile napraviti povodce koji bi odgovarali našim željama i potrebama.

 • 22.08.2013

  Kad se udruže Lola tees, Zanovijetak cvijetak i Moa Baggeek

  Nedavno je jedan bar u BIH postao razigrana pista na kojoj su svoje ljetne kolekcije predstavile mlade kreARTivke. Naime uz program koji je vodila Jozefina Gagro Perić kroz par izlazaka smo mogli vidjeti mlade dame u Lola tees majicama, Zanovijetak cvijetak ukrasima na glavi, te u MOA baggeek  dimijama i torbama.

 • 19.08.2013

  Marame Summer magic by Marija Živković

  Predstavljamo vam kolekciju marama rađene batik tehnikom, mlade dizajnerke Marije Živković koja je završila studije modnog dizajna u Nišu.

 • 12.08.2013

  Povratite svoju slobodu cipelama Irregular Choice

  Irregular Choice je brend koji je poznat po održavanju svoje kreativnosti i individualnosti u svijetu i vremenu konformizma. To je stanje uma, način življenja. Irregular Choice nam nudi svježinu i zabavu koja, prije svega, održava našu maštu i jedinstvenost.

  Irregular Choice na Balkanu trenutno možete kupiti online ili u trgovini Metaphysika u Sarajevu (BiH) koja je ujedno i njihov zvanični distributer za naš region, uskoro u Crnoj Gori (Podgorica), u više trgovina u Grčkoj,  a nadamo se uskoro i u Srbiji.  Pratite događanja o brendu i njihove vijesti za naš region na FB stranici Irregular Choice Balkans.

 • 12.08.2013

  Turban umesto nakita za glavu

  Kako sam prošetala turban kroz grad u godini kada se nosi nakit za glavu!

  Turban nije in. Ali nisam ni ja, te sam se pozabavila tim asesoarom ovih dana. Uostalom, lako dobijem sunčanicu!

 • 03.08.2013

  Neon štikle u 3 koraka

  Evo kako da od svojih starih cipelica napravite trendy par. Ofarbajte štikle u neon boju i to samo u 3 koraka!