Broj članaka u arhivi za Maj 2013: 8

Accessories

 • 27.05.2013

  Šarene perle i sreća – Ivana Pavlović

  Ogrlice koje svaka devojka mora da ima i ukrasi za kosu za devojčice su komad nakita koji dizajneri preporučuju ovog leta. Ivana Pavlović, devojka koja stoji iza brenda “Šarene perle i sreća” svima može izmamiti osmeh i ostaviti bez daha svojim ogrlicama.

 • 25.05.2013

  "Headbands Go Sparkle" trake za kosu

  Nekada frizura i poneki ukras u kosi mogu potpuno da promene izgleda. Da li je to vidno natapirana kosa, ravna, duga, kovrdžava ili pak niska punđa, samo jednom ukrasnom trakom možete učiniti da izgledate ležernije.

 • 24.05.2013

  Batik ešarpe Coral Dream

  Leto nam je na dohvat ruke, topli talas leta smo već osetili i poželeli da smo na moru. Zato sam inspiraciju za kolekciju pronašla u morskim dubinama i koralima.

 • 23.05.2013

  Majske Modne zavrzlame

  Od 25.05.-26.05.2013. godine od 10 - 22 h će se u Šoping centru Kragujevac Plaza održati Majske Modne zavrzlame. Izlagači sa raznolikom ponudom Vas očekuju!

 • 17.05.2013

  Ogrlica od lanaca

  Lanac su do pre 2 godine nosili samo rokeri i pankeri. Žene su verovatno shvatile da mogu da razbiju monotoniju koja je zavladala kada je reć o nakitu, jer su do tada samo onako dosadno nizale perle. Drago mi je što je napokon pronađeno rešenje kako istaći ženski vrat, a da nisu samo drvene i šljašteće perle.

 • 15.05.2013

  Proleće u novim štiklama

  Za ljubiteljke štikli evo par predloga iz Deichmann i Primark kolekcije. Vesele boje za prolećne dane.

 • 10.05.2013

  AR Jewerly

  "Ono što odlikuje moj brend su male serije i neobični modeli. Volim da kombinujem različite materijale. Koristim poludragi kamen, kristale, razne perle kao i tekstil, čipku i konopac. Dizajn i izrada nakita je za mene jedna igra u kojoj pri svakoj materijalizaciji zamišljenog komada nakita dajem jedan delić sebe.", Ana Radulović

 • 03.05.2013

  Marijin kreativni kutak

  Iza "Marijinog Kreativnog Kutka" se krijem ja - Marija Stanković, apsolvent Fakulteta Umetnosti-odsek muzička umetnost. Odrasla uz muziku, razvila sam i veliku ljubav prema stilizovanju i umetnosti uopšte!