Broj članaka u arhivi za April 2013: 7

Accessories

 • 20.04.2013

  Maca & Mix: Ljubav prema vintage stilu

  Retro Maca i Nakit Mix postoje već duže vreme, izdvojili su se od drugih online šopova, a ono što ih veže je ljubav prema vintage stilu i modi. Iza ova dva imena stoje dve mlade devojke, Edina Malikić i Vranjevac Tamara. One su rešile da udruže svoje snage i naprave zajedničku kolekciju Maca&Mix.

 • 20.04.2013

  Umetnost i dobar provod na jednom mestu

  Petoro mladih kreativaca odličilo je da se udruži i tako stvori sasvim novu energiju koja spaja šarenilo i jedinsvenost. Svoje modne aksesoare predstaviće na jedan vrlo zanimljiv način, u prostoru prilagođenom mladima koji vole umetnost i dobar provod.

 • 13.04.2013

  Urshoes oslikane tenisice

  Oslikane unikatne tenisice kriju se pod imenom Urshoes. Iza kreativnog brenda je studentica građevine u Zagrebu - Ursula Mužić,koja igrajući se s bojama i materijalima, obične platnene tenisice pretvara u upravo ono što vi želite.

 • 11.04.2013

  Colored Buttons: Jessie J kao inspiracija

  Colored Buttons je brend koji je nastao pre više od dve godine pod budnim okom Anje Kolare. Nakon putovanja po Evropi rešila je da sve svoje impresije ujedini u unikatno rađene komade nakita.

 • 09.04.2013

  Aksesoar od dugmadi

  Kako nam se bliži proljeće vjerojatno će velika većina nas cura sređivat kako svoje ormare tako i ormare svojih boljih polovica. Drage moje, prije nego što bacite onu njegovu košulju u kojoj ga više ne možete gledati ili neku svoju što je u ormaru još od osnovne škole uzmite nožice u ruke, cik-cak-capnite male botuniće i napravite sebi narukvicu!

 • 05.04.2013

  Simone design

  Simone design modni je brend vlasnice Sanje Đaković koji je već više od jednog desetljeća zastupljen na sceni. Njegovo nastajanje danas je već povijest, kao i kod svake djevojke zaljubljene u perlice i šarene oblike, nastao je kao hobi da bi se danas razvio u ozbiljan posao.

 • 02.04.2013

  Sandale sa zakrivljenom štiklom

  Šta kažete na ove ekstravagantne sandale Walter Steiger sa zakrivljenom štiklom? Predstavljamo ih u dve varijante, za ljubitelje i ne ljubitelje platformi.