Broj članaka u arhivi za Februar 2013: 11

Accessories

 • 26.02.2013

  Održana zložba "A" luxury jewelry nakita

  U veoma prijatnoj atmosferi Restorana Semlin Art u Zemunu uz specijalitete indijske i kineske kuhinje, održana je izložba unikatnog nakita od poludragog kamenja veoma prepoznatljivog i sofisticiranog dizajna "A" luxury jewelry, autorke Aleksandre Vojinović. Uz dobru muziku i veoma dobro raspoloženje to je bio pravi praznik i za oči i za dušu svih prisutnih dama.

 • 22.02.2013

  Nakit Assad Mounser

  Amanda Assad Mounser je njujorška dizajnerka nakita koja je debitovala sa kolekcijom Assad Mounser jesen-zima 2009. Pre pokretanja svoje kolekcije radila je za Moschino i Alejandro Ingelmo.

 • 18.02.2013

  Tiny Treats nakit za mala zadovoljstva

  Tiny Treats nakit nastao je da Vama pričini "Mala Zadovoljstva". Reč je o unikatnom, ručno izrađenom nakitu od najfinijih materijala, koji ne samo da prati trendove nego ide i ispred njih.

 • 17.02.2013

  Izaberi omiljene Giant Vintage naočare

  Vladan Gavrić vam predstavlja set od desetak naočara brenda Giant Vintage. Njihov sajt giantvintage.com je mesto za preko 1000 originalnih vintage naočara i okvira iz 70-ih, 80-ih i 90-ih, kao i replika poznatih stilova.

 • 11.02.2013

  M nakit izlog

  Ogrlica od žada, turmalina i kristala sa antialergijskim lancima.
  Cena 4000 RSD

 • 09.02.2013

  Štrikeraj

  Štrikeraj čine 4 devojke koje se bave izradom aksesoara od vunice i pamučnog konca. Rajfovi, kape, šalovi, ogrlice,... sve kod njih nastaje pletenjem ili heklanjem.

 • 09.02.2013

  Mistral tašne

  Da li ste imali priliku da se do danas upoznate sa novim brendom na našem tržištu? Ukoliko niste, nikad nije kasno! Sa zadovoljstvom vam predstavljamo Mistral tašne.

 • 07.02.2013

  Šušumiga Accessories

  Idejni tvorci Šušumiga Accessories-a su Natalija Stojković i Dea Blagojević. Kao diplomirani anglisti shavtile su da nema "leba" od prosvete i odlučile da svoju kreativnu energiju bar privremeno usmere na stvaranje slatkih aksesoara za Šušumige.

 • 07.02.2013

  Torbe jednostavnog dizajna i veselih aplikacija

  Zovem se Nadežda Ilić i izradom unikatnih torbi bavim se skoro šest godina. Kao diplomirani dizajner to je nekako bio logičan hobi koji je vremenom prerastao u posao. Razlog zbog koga mislim da su opstale je masovna konfekcija koja nas preplavljuje, a kao iz inata, kod nas budi potrebu za individualnošću.

 • 04.02.2013

  KRAGRLICA oko vrata

  Kragne su modni detalji koje možete koristiti kako bi osvežili svoj stari outfit. Gomila košulja, majica, haljina,...u ormaru dobija sasvim drugačiju notu uz jednu originalno urađenu kragnicu.

 • 02.02.2013

  Tajanstvenost medaljona

  Trendovi u nakitu se stalno menjaju. Danas su aktuelne glomazne ogrlice, nakit za kosu, naramenice sa lancima,... U davna vremena to su bili medaljoni. Ono što je mene uvek fasciniralo kod njih je to što kada se otvore imaju sliku. Ta slika nikada nije obična, bar ne za onog čiji je medaljon. Nosi se blizu srca i čini da je osoba koja vam znači uvek uz vas. Old fashion mora se priznati, ali za romantične i osećajne osobe vanvremenski.