Broj članaka u arhivi za April 2012: 6

Accessories

 • 28.04.2012

  Kolekcija Rockaj Zakovicu

  Novo iz A... nakita by Ana Štajduhar. Reč je o kolekciji ROCKAJ ZAKOVICU. Ovaj ručno rađeni nakit je za kratko vreme osvojio mnoge ruke i uši.

 • 27.04.2012

  Styleić dizajn

  Styleić dizajn su pokrenuli mladi diplomirani inženjeri arhitekture iz Novog Sada, Mina Jevtić i Nemanja Miličić, a primarna delatnost projekta obuhvata dizajn obuće i odeće, ali takođe i uređenje enterijera.

 • 20.04.2012

  Maison Michel: Ženski šeširi

  Couture ženski šeširi brenda Maison Michel,  priznati su u modnim krugovima zahvaljujući specifičnom tretmanu hat dizajna i ručnoj izradi. Sada u vlasništvu Chanela, ova nadaleko cenjena francuska modna marka osnovana je 1936.

 • 07.04.2012

  Cristelle torbe

  Ovog puta vam predstavljamo Cristelle torbe. U nekom od prethodnih članaka smo vas upoznali sa Cristelle nakitom.

 • 05.04.2012

  Predstavljamo vam Christelle nakit

  Christelle nakit je ime iza kojeg stoje Iva i Kristina Tešija, majka i kćer iz gradića Solin, Hrvatska. Christelle nakit postoji od travnja 2010. godine, a u ponudi se mogu naći unikatni ručno rađeni nakit i torbe. Od nakita u ponudi je šareno prstenje, naušnice, broševi, ukosnice, narukvice i ogrlice, a sve je rađeno od perli, pletiva, raznobojnih tkanina i plastike.

 • 02.04.2012

  Starke: Modni imperativ ovog proleća

  Idealna obuća za ovaj prelazni perid su starke, a ovog proleća one su i totalni modni hit. Bilo da ih kombinujete uz klasične opcije, farmerice i sako, ili ste malo hrabriji pa uz suknje, haljine, šorceve... nećete puno pogrešiti. Šik i udobnost u jednom su zagarantovani.