Starke: Modni imperativ ovog proleća

Starke: Modni imperativ ovog proleća

Idealna obuća za ovaj prelazni perid su starke, a ovog proleća one su i totalni modni hit. Bilo da ih kombinujete uz klasične opcije, farmerice i sako, ili ste malo hrabriji pa uz suknje, haljine, šorceve... nećete puno pogrešiti. Šik i udobnost u jednom su zagarantovani.
starke
Pored klasičnih modela ove godine veoma su moderni printovi, kao i modeli u neon bojama, a posebno se izdvojio model u mint boji. Najbolja stvar ovog modnog trenda je što pored samog Converse All Star (oko 4600 RSD) možete ih naći i u ponudi drugih robnih marki kao što su Terranova (oko 1600 RSD) Timeout, čak ih ima i u lancu robe široke potrošnje- Tempu (oko 700 RSD), ali meni najomiljeniji su ipak kinezi.
starke
Chinese All Star, kako ja volim da ih zovem u ovom slučaju, su kopirali ovaj model do savršenstva. Tako da možete naći razne modele, u različitim printovima i bojama, a pritom najbolja stvar je cena koja se kreće od 500 do 1000 RSD, što morate priznati je veoma povoljno. Naravno kvalitet nije uvek vrhunski, ali ako dobro otvorite oči možete naći dobar kvalitet i model za male pare. A ako vam treba obuća samo za ovaj prelazni period onda su Chinese All Star moja preporuka.

Kako god da izaberete, ovog proleća, sve one će izgledati dobro.


Tagovi:

Komentara (4)

 • 02.04.2012

  Da ,da apsolutno se slazem !

 • 02.04.2012

  Ove roze su preslatke!

 • 03.04.2012

  odlican predlog!

 • 25.11.2013

  Kupio sam kineske crne i sive,1200 dinara,prelepo izgledaju i udobne su,nema nikakve razlike ko original,samo nemaju natpis allstar...

Dodaj komentar