Broj članaka u arhivi za April 2015: 7

Moj Vrisak

 • 27.04.2015

  Osmeh za svaki dan

  „Osmeh za svaki dan“ nova je zbirka kratkih, humorističkih priča Jelice Greganović.
  U svojoj novoj knjizi „Osmeh za svaki dan“ Jelica beleži detalje života, naizgled nevažne i male stvari od kojih se, zapravo, sastoji svakodnevica koju delimo svi.

 • 23.04.2015

  Obeležavanje Svetskog dana knjige u Narodnoj biblioteci Srbije

  Povodom Svetskog dana knjige i autorskih prava, u Narodnoj biblioteci Srbije biće organizovani programi i aktivnosti u slavu knjige i kulture čitanja. Afirmaciji čitanja i komunikacije publike sa bibliotekom svakako će doprineti i akcija u kojoj će prvih deset posetilaca programa Narodne biblioteke Srbije na poklon dobiti godišnje članarine.

 • 21.04.2015

  Šta je #shineonme?

  Poslednjih dana društvene mreže su preplavljene fotografijama sa natpisom #shineonme.

 • 20.04.2015

  Recept za ljubav

  Kejti Ford, neprikosnovena kraljica ljubavnih romana, ovim romanom nudi pravi recept za sladokusce koji uživaju u romantičnim pričama koliko i u kremastoj toploj čokoladi ‒ najboljem društvu za čitanje.

 • 14.04.2015

  Priča o zabranjenoj ljubavi

  Lukas Hartman, jedan od najznačajniji švajcarskih književnika i dobitnik nagrade „Ser Valter Skot“ za najbolji istorijski roman, predstavlja nam deo nepoznate istorije, dirljivu priču o nastojanju da se u ime ljubavi prevaziđu sve razlike.

 • 09.04.2015

  12. Noć muzeja – Otvori oči u noći!

  I ovog maja Srbija će bar na jedno veče ostati budna zbog dobre zabave – u muzejima! Dvanaesta Noć muzeja otvoriće brojne ustanove kulture 16. maja od 17 časova pa sve do jedan sat iza ponoći.

 • 07.04.2015

  Svetska premijera romana „Orhanovo nasleđe“!

  „Orhanovo nasleđe“ Alin Ohanesjan je roman prepun emotivne snage i istorijskog naboja koji stoji rame uz rame sa Hoseinijevim „Lovcem na zmajeve“.