Broj članaka u arhivi za Jul 2014: 6

Moj Vrisak

 • 30.07.2014

  DIY: Drvena memory igrica

  Ideja da napravimo memory igricu nam je došla kada smo dobile hrpu drvenih pločica koje su bile otpad! Sve iste veličine, savršeno su nam poslužile! Odlučile smo se za jednostavne oblike!

 • 28.07.2014

  Koliko doživljaja imate za priču?

  Svakog dana  žurimo u školu, na faks ili posao, a onda žurimo kući da se odmorimo i tako u krug. Prođe dan, mesec, godišnje doba, a da nismo ni primetili ljubičice ni visibabe. Propuštamo toliko lepote koja nas okružuje, a ne može se opisati već samo osetiti. Postali smo globalno zauzeti zauzetošću.

 • 27.07.2014

  BoutiQue: Novi koncept-restoran u Beogradu

  Smešten u legendarnoj kući poznatog beogradskog trgovca Mihaila Pavlovića sagrađenoj krajem 19. veka, svojom jedinstvenom kreativnom vizijom stilski razigranog prostora enterijera, nastalog pod uticajima primenjene pop estetike svih svetskih meridijana, novi  koncept-restoran BoutiQue pleni i oduševljava posetioce već na prvi pogled. Dizajn enterijera, kao i u restoranu na Trgu republike, potpisuje jedan od naših vodećih arhitekata – Vladimir Gugl. 

 • 14.07.2014

  4 ženske zablude u vezi muškaraca – PIŠE MUŠKARAC

  1. NE JAVLJA MI SE NA TELEFON – MORA DA JE SA DRUGOM ŽENOM
  Naime, ne postoji dovljno dugačak spisak razloga zašto vam se dragi ne javlja na telefon. To može da bude i na primer da  nije video telefon. S toga, najgluplja pitanja gde si bio izmedju 15h i 15:30h stavljaju vas u kategoriu "bem ti al smara", pa će vas dragi posle nebrojano puta istih pitanja namerno ignorisati, ne bi li sprečio nepotrebne i za mozak zastrašujuće razgovore.

 • 02.07.2014

  Letnji saveti za one koji ostaju u gradu

  Leto, po difoltu jedne sanjalic, čine zvezde, meduze, rakovi i uzburkano more, ali ima i onih koji pod letom podrazumevaju nešto drugo. Nekada nam okolnosti serviraju drugačiji vid leta od očekivanog, ali na nama je da okolnosti iskoristimo najbolje. Umesto jadikovanja za peskom, plažama, spasiocima i avanturama  možemo se okrenuti idejama kako provesti zanimljivo leto u gradu.