Broj članaka u arhivi za Decembar 2013: 4

Moj Vrisak

 • 26.12.2013

  Najlepši novogodišnji pokloni

  Približava se kraj godine i svi već priželjkuju proslavu Nove godine. Da li ste već razmišljali šta da poklonite najbližima? Ovaj problem se stalno pojavljuje u ovo doba godine. Pokušaćemo da Vam pomognemo da dobijete neke nove ideje za najlepše novogodišnje poklone.

 • 20.12.2013

  Bata Spasojević – najbolji modni kreator u 2013.

  Udruženje manekena grada Kragujevca A.P.Models, 14. decembra u kongresnoj lux sali Hotela Kragujevac, održalo je tradicionalnu manifestaciju FASHION NEW YEAR SPECIAL. Predstavljena je VIII generacija malih manekena, aktuelne kolekcije brendova Nicolas i Beba kids, dok su u okviru beauty cornera Loreal profesional i AVON predstavili svoje najatraktivnije proizvode.

 • 16.12.2013

  Stefan Kolarski postao zaštitno lice M.B photography

  Naš devetnaestogodišnji maneken i mister Srbije iz Novog Sada Stefan Kolarski, koji će predstavljati Srbiju na svetkom izboru "Mister man hunt international" u aprilu 2014. u Pekingu, vredno radi u Milanu. Nedavno je sklopio saradnju sa independent agencijom i postao zaštitno lice italijanskog fotografa M.B photography i njegovog web sajta.

 • 05.12.2013

  Constantine Fashion Week 6.0

  Održan je šesti međunarodni modni događaj u Nišu, u prostorijama muzičkog kluba Spark, u organizaciji Agencije S.N.O.B. (Serbian Number One Business). Manifestacija se održavala 29-30 novembra. Manifestaciju je najavio Aleksandar Rajkov, regionalni direktor World Beauty Congress-a, dok su prvu reviju otvorili mali manekeni sa Obućom PAVLE iz Bele Palanke.