Najlepši novogodišnji pokloni

Najlepši novogodišnji pokloni

Približava se kraj godine i svi već priželjkuju proslavu Nove godine. Da li ste već razmišljali šta da poklonite najbližima? Ovaj problem se stalno pojavljuje u ovo doba godine. Pokušaćemo da Vam pomognemo da dobijete neke nove ideje za najlepše novogodišnje poklone.

Ručno pripremljene stvarčice su uvek slatke i prave se po ukusu određene osobe. Ako su Vam deca mala i kreativna, jedna slika ili ukras za baku i deku može biti vrlo dragocen. Za njih Vi napravite ukusne poslastice, pre svega mislimo na sitne kolače koji su lepo ukrašeni. Smestite ih u metalnu kutiju i poklonite im najslađe zalogaje. Ako ste vešti u kuhinji i samo Vam hvale zimnice, smestite u korpu po jednu teglu kompota, džema ili turšije i obradujte svoje drugarice. Za prave gurmane svojeručno napišite i najbolje recepte koje svakodnevno pripremate. Ako volite da šijete, heklate ili pletete, nova godina je pravo vreme da pokažete porodici i rodbini šta umete. Šal i kapa deci ili čak i odraslima, može da posluži u ovim zimskim, hladnim danima. Ako nemate dovoljno vremena, samo odštampajte nekoliko slika i ubacite u foto album ili u ram za sliku. Svako će obožavati ova iznenađenja.

Međutim, ako bi priuštili malo veću sumu za poklon dragoj osobi, mi Vam preporučujemo jedan nezaboravni vikend u spa ili wellnes centru. Nekoliko dana odmora je korisno onima koji stalno rade i nemaju vremena za sebe. Pored toga čovek se može opustiti i relaksirati. Pokušajte da izdvojite barem jedan dan u wellnes centru sa voljenom osobom u dvoje.

Nakit ili sat? Šta više voli osoba koju želite obradovati? Na neposredan način, pre nove godine nekako saznajte šta priželjkuje Vaša drugarica, žena ili muž? Nakiti su uvek u modi, kao i kvalitetni satovi. Nemojte se dvoumiti, jer ovim stvarima se ne može odoleti.

Kućni aparati su veoma aktuelni za poklon, pogotovo u decembru, pred novu godinu. Foto aparati, mobilni telefoni, računari ili štampači su uglavnom na akciji i možete ih pokloniti deci. Kućne aparate (miksere, sokovnike, tostere i blendere) preporučujemo ženama domaćicama, koje vole da pripremaju razne poslastice u kuhinji.

Parfeme i kozmetičke preparate preferiraju uglavnom žene. Pre nego što krenete u kupovinu ispitajte osobu kome ste namenili parfem, koje mirisne note i arome voli. Ne mora to da bude određena marka, već samo vrsta mirisa. Bitno je da li voli osvežavajuće akorde, orijentalne, začinjene ili sladunjave. U parfimeriji ćete imati pomoć u odabiru konkretnog mirisa.

Pored ovih, navedenih poklona, savetujemo još i društvene igre za najmlađe, dekorativne predmete za prefinjene dame, originalne poklone sa printovima i plišane igračke zaljubljenima.

Izvor: poklonite.com

Fotografija: Jovana Rakezić

Tagovi:

Komentara (0)

Dodaj komentar