Broj članaka u arhivi za April 2015: 3

Wedding fashion

 • 18.04.2015

  Kako da je zaprosim?

  Prelomni trenutak, onaj kada odlučujete kome ćete posvetiti ostatak života pamti se isto toliko dugo. Ta odluka da sa nekim provedete sve svoje preostale dane verovatno je najvažnija koju ćete ikada doneti. I verovatno srce neće nikada biti ispunjenije nadom i slatkim išćekivanjem kao onda kada ste u sebi prelomili da sa osobom koju volite idete kroz sve što život može da donese. I ne mora prosidba da bude epskih razmera, pred masom ljudi ili uz spektakl, dovoljno je da verenički prsten stigne na neki poseban način, sa simbolikom samo vama znanom. Muškarci širom sveta trude se da taj čin bude specifičan. Pred vama su neke od najinspirativnijih ideja.

 • 09.04.2015

  Da budete posebne - Flow by Nevena Kragić

  Dizajnerka Nevena Kragić do sada je mamila osmehe na lica kako devojkama, tako i muškarcima, svojim originalnim kolekcijama, a gotovo da nema osobe koja ne obožava njene unikatne čarape. Ovoga puta Nevena predstavlja svoju wedding kolekciju i naravno opet nešto originalno.

 • 05.04.2015

  YolanCris venčanice

  Njihova tajna? Svaki dizajn i svaka kreacija modne kuće YolanCris, ručno je izrađena u njihovom Ateljeu smeštenom u Barseloni, sa ogromnim izborom najfinijih i najkvalitetnijih evropskih tkanina i u kome se svaki detalj izrađuje sa posebnom pažnjom i predanošću.