Broj članaka u arhivi za Decembar 2011: 3

Wedding fashion

 • 19.12.2011

  Unikatne pozivnice za svadbu

  Milica za svoje pozivnice koristi hamer kao osnovu. Na njega lepi žicu, razne trake, dugmad, cirkone, šljokice, suvo cveće... Šta će od žice i ostalog materijala ispasti zavisi od inspiracije. Milica je uvek puna novih ideja, a produkt toga su originalne pozivnice koje ne možete da nađete na drugom mestu ili vidite kod drugih budućih mladenaca!

 • 17.12.2011

  Nešto malo drugačije

  Za naše venčanje smo ostavili dosta vremena, pa je sve moglo da se isplanira do sitnih detalja. Pokušali smo da kreativnošću izađemo iz standardnih okvira.
  Prva stvar gde je originalnost mogla da dođe do izražaja su pozivnice. Eksperimentisali smo sa kombinacijom papira, materijala, čipki, traka, veselih boja i na kraju dobili savršenu pozivnicu.

 • 17.12.2011

  Moderna Pepeljuga

  Odabrale ste haljinu...šta sa cipelama! Da li visoke potpetice, platforme, mala stikla, baletanke?  Pa onda u kojoj boji  tražiti cipele? Da li ostati u nijansama belo-bež, ili eksperimentisati sa zelenom, crvenom, tirkizno plavom,…  Od svega ovoga je najbitnije je da se ti dobro osećaš u njima, kako bi bez ometanja uživala u svom danu!